În ciuda gafei evidente, moderatoarea Antenei 3 insistă că are dreptate şi USR e malefic: „Şi-a activat armata de orci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Porumbel vs. Radu Mihail FOTO Captură video Antena 3
Cătălina Porumbel vs. Radu Mihail FOTO Captură video Antena 3

Realizatoarea Cătălina Porumbel, care a întrebat un senator USR cum îşi permite să spună că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca oameni inteligenţi, nu înţelege unde este problema de exprimare şi atacă USR, pe care îl acuză că „şi-a activat armata de orci“ care acum o bombardează cu mesaje.

Un fragment dintr-o dezbatere electorală de la Antena 3 a devenit viral graţie unei gafe de exprimare a moderatoarei Cătălina Porumbel. Supărat pe o afirmaţie făcută de social-democratul Liviu Pop, senatorul USR Radu Mihail a precizat: „Mi-aş dori ca domnul senator să tratateze telespectatorii Antena 3 ca pe nişte oameni inteligenţi“.

Înţelegând probabil greşit sensul afirmaţiei, Cătălina Porumbel s-a enervat atât de tare încât a răbufnit la adresa senatorului USR, căruia i-a cerut insistent să le ceară scuze telespectatorilor Antenei 3, iar la un moment dat chiar l-a întrebat extrem de nervoasă: „Cum vă permiteţi să spuneţi că «merită să fie trataţi ca nişte oameni inteligenţi»?“. Exprimare, evident, nefericită. 

După ce momentul s-a viralizat, moderatoarea a avut o reacţie surprinzătoare din care reiese că nu înţelege unde s-a produs eroarea (asta deşi în platou Mihail „i-a tradus“ ce a vrut să spună) şi insistă că afirmaţia senatorului USR a fost o jignire la adresa publicului Antenei 3, un gest „degradant pentru funcţia“ ocupată de politician. 

Mai mult, Porumbel vorbeşte despre „orcile active“ din USR şi căpetenia lor, Sauron, celebrul personaj negativ din „Stăpânul Inelelor“.

„USR şi-a activat armata de orci şi mă bombardează cu mesaje. Le răspund public, aici, ca să nu-mi pierd timpul de mai multe ori. Să vii într-un studio de televiziune şi să pretinzi că oamenii care se uită la Antena 3 sunt orice altceva, mai puţin «inteligenţi», este degradant pentru funcţia pe care o reprezinţi. «Merită să fie trataţi ca oameni inteligenţi» spune senatorul USR Mihail Radu. Dar ei cum sunt dacă «merită trataţi»? Până să ne lumineze dl Mihail cu prezenţa în emisiune, cum erau trataţi? Senatorul USR şi-a cerut scuze după emisiune pentru «exprimarea nefericită». Cred că nefericită este viaţa unor oameni care se lasă manipulaţi şi conduşi de oameni care ştiu doar să jignească. Pentru orcile active din USRordor (a se citi Mordor), las mai jos video-ul integral cu discuţia, să dea mai departe până la Sauron. (ştiu ei cine)“, a transmis Porumbel pe Facebook. 

   

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite