„Ham Talent“: un cal dansator, un câine matematician şi patru peruşi de peste Prut speră să prindă un peşte mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animale dornice să îşi arate aptitudinile apar la „Ham Talent“, de la ora 20:30, la Antena 1. Între ele se numără un cal dansator, un câine matematician şi patru peruşi de peste Prut.

Duminică, de la 20:30, în cea de-a treia ediţie a singurului show cu pedigree de vedetă, un cal dansator, un câine matematician şi patru peruşi de peste Prut speră să prindă un peşte mare la „Ham talent“. În galop către inima telespectatorilor se va îndrepta Pluto, un cal din cale-afară de talental, care are foarte multe lucruri în comun cu Mihai Petre. Dus cu zăhărelul de stăpâna lui, calul va oferi un moment artistic emoţionant.

Nu-şi mai încap în pene de talentaţi ce sunt! Asta se poate spune cu uşurinţă despre patru peruşi, atent coordonaţi de stăpânul lor, Mihai Zagaevschi, veniţi cu toţii din Republica Moldova. Se pare că stăpânul lor vorbeşte foarte clar pe limba lor, nu se pot explica performanţele de care sunt capabile cele patru înaripate.

Formula către marele premiu al emisiunii „Ham talent“ speră să fie găsită şi de Cookie, un căţel care pare să nu dea niciodată de greu la matematică. Telespectatorii Antena 1 vor cunoaşte un patruped fără egal, care este capabil să latre de nota 10.

image

FOTO Matei Stoicescu/ Antena 1

Nu s-a calificat la Euro, dar atacă hotărât poarta de la „Ham talent“. A stat ce-a stat în cantonament, dar acum un patruped vrea să arate că are mingea la degetul mic. Cum se descurcă el şi dacă poate face parte cu succes din lotul naţionalei canine de fotbal, duminică, de la 20:30, la „Ham talent“.

image

FOTO Matei Stoicescu/ Antena 1

Din cea de-a treia ediţie a emisiunii nu vor lipsi nici poveştile emoţionante, ale căror personaje principale sunt animalele şi puterea lor extraordinară de a alina suflete. Un băiat care a învăţat cât de mult a putut pentru a obţine bursa de studiu din care ştia că va putea să cumpere un labrador pentru fratele lui, cu tulburări de spectru autist, demonstrează că responsabilitatea nu ţine cont de vârstă.

image

FOTO Matei Stoicescu/ Antena 1

Tot duminică, Liviu Vârciu continuă să-şi croiască drum către inima juratei lui preferate, Diana Munteanu. Liviu îi va recita poezii, îi va face complimente şi o va asigura că poate fi dresat. Ba mai mult, îi promite că, la finalul show-ului, îi va pune la dispoziţie lesa pe care o ţine în culise, pentru a o convinge că vrea cu adevărat să fie la dispoziţia ei.

image

FOTO Matei Stoicescu/ Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite