Grila de toamnă TVR 2: sezoane noi ale emisiunilor consacrate, programe în premieră, filme şi sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Ianţu FOTO TVR
Virgil Ianţu FOTO TVR

Sezoane noi ale emisiunilor consacrate, programe în premieră, sport şi filme de top fac parte din grila de toamnă de la TVR 2, lansată luni.

Virgil Ianţu dă startul celui de-al şaptelea sezon „Câştigă România!“ luni, 14 septembrie. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20:00. Concurenţii veniţi din cele mai surprinzătoare domenii de activitate sunt bine pregătiţi, iar schimbările de regulament oferă acum participanţilor mai multe şanse la marele premiu: un autoturism.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii realizate de Irina Păcurariu, „Reţeaua de idoli“, debutează luni, 14 septembrie şi schimbă ziua şi ora de difuzare: în fiecare luni, de la ora 21:00 (în reluare duminica, de la ora 18:00). 

Clopoţelul anunţă „Teleşcoala“ din 14 septembrie. De luni până joi, de la ora 9:00, respectiv, ora 9:30, sunt programate câte două cursuri (română şi matematică) pentru clasa a VIII-a. Vinerea, pe acelaşi tronson orar sunt programate, în reluare, cursurile de competenţe digitale şi limbi străine. Aceste cursuri nu sunt dedicate pentru un anumit an şcolar. Pentru clasa a XII-a, de luni până vineri, de la ora 15:00 şi de la ora 15:30, TVR 2 va difuza două cursuri din programa de Bacalaureat.

La „Destine ca-n filme“ (marţi, ora 21:00) aţi cunoscut adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice. Iuliana Marciuc ne propune în acest sezon să cunoaştem oamenii care au schimbat destinul celor din jurul lor. În prima ediţie vom afla povestea unor artişti: Mirabela Dauer şi Raul. Destinul muzical al lui Raul a fost puternic influenţat de Mirabela Dauer. 

Intrăm în atmosfera sfârşitului de săptămână cu „Gala umorului“. Vineri, de la ora 20:00, Corina Dănilă şi actorul Dragoş Huluba, prezentatorii emisiunii, ne propun momente memorabile ale umorului românesc din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, dar şi momente umoristice actuale.

În weekend, întreaga familie se bucură de divertisment. Toamna a început în forţă pentru Marina Almăşan care revine în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, cu un nou sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10“ alături de români de excepţie, vedete sau nu, care fac fapte bune.

Dacă vă place vinul, sâmbăta, de la ora 17:00, emisiunea în premieră „Fraţi de viţă vă invită într-o călătorie de iniţiere. Astfel, veţi avea şansa să aflaţi lucruri noi despre „licoarea zeilor” şi să descoperiţi locuri minunate din România alături de fraţii Cătălin şi Adrian Păduraru, unul doctor în oenologie şi degustător autorizat, pasionat de cultură şi altul, actor şi educator, pasionat de vinuri. Ei au pregătit cele mai diverse informaţii despre lungul drum al strugurelui din vie, până la licoarea aromată din pahar.

Duminică, de la ora 15:00, Paul Surugiu-Fuego, gazda „Drag de România mea!“, dă startul sezonului cu numărul cinci. Pe lângă momente speciale cu personalităţi şi artişti de seamă, avem rubrica de umor în care Fuego şi invitaţii săi vor reinterpreta scenete celebre din istoria televiziunii. Echipa „Drag de România mea!“ a pregătit şi noutăţi: rubrica „România de pe coclauri”, unde Iosif Ciunterei va culege poveşti şi obiceiuri din toate colţurile ţării.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite