Chef Sorin Bontea primește o nouă lovitură la Chefi la Cuțite. Ce concurent părăsește competiția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni seară a avut loc o nouă ediție din sezonul 11 Chefi la Cuțite. Un nou concurent a părăsit competiția după ce a obținut cel mai mic punctaj la jurizare. 

image

Cei trei chefi au avut parte de o nouă provocare în bucătărie alături de echipele lor. Ca de fiecare dată, banda a adus un verdict surprinzător care a trimis din nou două echipe la duel. Concurenții au avut parte, luni seară, de o nouă probă dificilă însă au reușit să depășească momentele grele cu bine și s-au descurcat de minune. 

Chef Sorin Bontea a folosit și de această dată o amuletă cu care și-a pus în încurcătură adversarii. El le-a oferit concurenților adverși o pedeapsă total neașteptată. Cu ajutorul amuletei, Sorin Bontea a oprit comunicarea verbală din echipa neagră și echipa gri. Pe parcursul probei, concurenții adverși au comunicat doar prin limbajul semnelor. 

„Ne descurcăm. Noi ca noi, dar la Cătălin e un pic mai greu!”, a spus chef Florin Dumitrescu, potrivit a1.ro

Se pare că această probă i-a surâs lui chef Florin Dumitrescu. Juratul a câștigat al șaptelea battle din sezonul 11 și i-a enervat pe ceilalți doi jurați. Florin Dumitrescu și echipa sa au câștigat la doar o singură farfurie distanță de Sorin Bontea. 

Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au avut mari emoții pentru concurenții lor la proba eliminatorie. La degustare, chefii au rămas impresionați de preparatele concurențiilor lor. Bineînțeles, au avut parte și de preparate total nepotrivite cu tema jurizării. 

Înainte de verdictul final, Gina Pistol a anunțat că Constantin Onțu, din echipa lui Sorin Bontea a avut punctaj maxim. După o veste bună a venit și una foarte proastă pentru Sorin Bontea care a aflat că cea mai slabă farfurie a fost în echipa sa.

Cel mai slab preparat punctat de jurați cu 6 puncte i-a aparținut Dianei Inamahoro. Concurenta părăsește competiția la finalul celui de-al șaptelea battle. 

„Mă bucur de experiență. Am ajuns la al șaptelea battle, am învățat ceva bucătărie cu siguranță”, a mărturisit concurenta.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite