Giani se căsătoreşte, Robi se-mpotriveşte, în ultimul episod din sezonul şase al serialului „Las Fierbinţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul al şaselea din serialul de comedie „Las Fierbinţi“ va ajunge la final în această seară, odată cu difuzarea ultimului episod din serie. Giani vrea să se căsătorească cu Gianina, însă Robi se va împotrivi mariajului. Serialul va beneficia şi de un viitor sezon şapte.

Ultimul episod al sezonului cu numărul şase prezintă planul lui Giani de a se căsători cu Gianina. Cu toate acestea, Bobiţă va încerca să rezolve şi să lămurească problemele existenţiale ale lui Giani, în timp ce Robi se va împotrivi acestei nunţi. Un meci de box şi întâmplările pline de umor în care vor fi implicaţi Celentano şi Firicel sunt ingredientele de succes ale episodului care vor încununa un sezon plin de glume al serialului de comedie românesc, „Las Fierbinţi“.

În luna octombrie, „Las Fierbinţi“ a condus topul audienţelor se segmentul serialelor de televiziune, fiind urmat de două producţii turceşti de pe Kanal D. „Las Fierbinţi“, care în acest sezon a avut câte două episoade pe săptămână, joi seara, de la ora 20:30, a fost urmărit luna trecută de peste 900.000 de persoane la nivel urban.

Află motivele care l-au împins pe Giani să se căsătorească cu Gianina, o fată simplă, harnică şi iubitoare, în această seară, de la ora 20:30 la Pro TV. Aventurile din Fierbinţi vor continua cu sezonul şapte, doar la Pro TV.

Cel de-al şaselea sezon al comediei „Las Fierbinţi“ a prezentat telespectatorilor noi situaţii pline de umor, puse pe hârtie de scenaristul Mimi Brănescu şi coordonate de regizorul Dragoş Buliga. Viaţa satului a decurs normal, însă simpaticii „săteni“ Celentano, Bobiţă, Geanina, Aspirina şi Dalida au fost din nou puşi pe şoti. Echipa „Las Fierbinţi“ a promis unul dintre cele mai tari sezoane din istoria serialului, „extrem de savuros“, presărat cu o serie de nume din cinematografia română.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri