Debutul „Las Fierbinţi“ a încins audienţele: „Next Star“ şi „Suleyman Magnificul“, depăşite de serialul românesc de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii din serialul „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV
Actorii din serialul „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

Debutul noului sezon al serialului „Las Fierbinţi“ a fost urmărit de peste 1,8 milioane de români în fiecare minut, plasând postul Pro TV pe locul fruntaş în topul audienţelor, potrivit Paginademedia.ro.

Primele două episoade din sezonul şase al serialului „Las Fierbinţi“ s-au impus pe toate targeturile de audienţă, surclasând, în intervalul de difuzare 20:30-22:30, producţii precum show-ul pentru copii al lui Dan Negru, „Next Star“, de la Antena 1, şi serialul turcesc „Suleyman Magnificul“, difuzat de Kanal D, dar şi meciul Stelei de pe Dolce, scrie Paginademedia.ro.

La nivel naţional, aventurile simpaticilor „săteni“ din Fierbinţi au fost urmărite, în fiecare minut din cele două episoade, de peste 1,8 milioane de telespectatori, în timp ce „Next Star“ a plasat Antena 1 pe locul secund, cu 1,27 milioane de privitori, podiumul fiind completat de producţia turcească „Suleyman Magnificul“, de la Kanal D, cu 1,26 milioane de telespectatori, după cum mai notează Paginademedia.ro.

În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, Pro TV a ţinut în faţa micilor ecrane aproape 880.000 de orăşeni pe minut, urmat de Kanal D, cu 740.000, şi de Antena 1, cu 730.000 de telespectatori.

Postul din Pache Protopopescu şi-a păstrat poziţia de lider şi pe segementul comercial din mediu urban cu vârstă cuprinsă între 18 şi 49 de ani, serialul „Las Fierbinţi“ fiind urmărit de peste jumătate de milion de telespectatori. Locul doi a revenit Antenei 1, cu 312.000 de privitori, în timp ce la Kanal D s-au uitat 260.000. 

Cel de-al şaselea sezon al comediei Celentano, Bobiţă, Geanina, Aspirina şi Dalida vor fi din nou puşi pe şoti. Echipa „Las Fierbinţi“ promite că va fi „cel mai tare“ sezon din istoria serialului, scenariul va fi „extrem de savuros“, iar o serie de nume din cinematografia română, şi nu numai, vor apărea în ipostaze inedite. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite