Giani Kiriţă şi Jaguarul revin la Exatlon: „Adversarii ar trebui să se teamă pentru că vin cu mentalitatea de învingător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii concurenţi „Exatlon“, fotbalistul Giani Kiriţă (41 de ani) şi finalistul Ionuţ Sugacevshi, din echipa Războinicilor, vor reveni în competiţia de la Kanal D, în cel de-al doilea sezon.

Foştii concurenţi „Exatlon“, Giani Kiriţă din echipa Faimoşilor şi Ionuţ Sugacevshi, din echipa Războinicilor, revin în competiţia de la Kanal D, în postura de antrenori. 

Fotbalistul Giani Kiriţă, unul dintre cei mai controversaţi concurenţi ai primului sezon, va reveni în mijlocul echipei roşii pentru a-i motiva pe Faimoşi şi pentru a înscrie cât mai multe victorii. Iar Ionuţ, poreclit Jaguarul, va avea misiunea de a-i antrena pe Războinici şi de a-i conduce spre rezultatele mult dorite.

De altfel, fostul Războinic este cel care a reuşit să ajungă în finala primului sezon, alături de Vladimir Draghia, câştigătorul competiţiei. 

Foştii oponenţi se vor afla din nou pe poziţii rivale şi vor fi nevoiţi să câştige încrederea grupului din care vor face parte pentru a-şi putea pune în aplicare propria viziune şi pentru a aduce cât mai multe victorii echipelor din care vor face parte, spun reprezentanţii Kanal D. 

„Este o provocare uriaşă pentru mine pentru că acum mă duc acolo în altă postura, aceea de antrenor. Aş vrea ca Faimoşii să aibă încredere în mine. Nu au de ce să se teamă că ajung printre ei. Dar, cu siguranţă, adversarii ar trebui să se teamă pentru că eu voi veni cu mentalitatea de învingător, pe care vreau să le-o insuflu Faimoşilor. Îmi doresc să descopăr în echipa mea doar caractere frumoase, oameni care joacă pentru echipă, nu pentru ei înşişi. Iar mesajul meu pentru Ionuţ este «să se uite la noi şi să înveţe în continuare de la noi»“, spune Giani Kiriţă. 

„E un vis devenit realitate pentru mine să mă întorc în Republica Dominicană, la «Exatlon». Vreau să dovedesc tuturor de ce sunt în stare! Cred că mă vor primi foarte bine, dar nu ştiu cât de bine voi fi văzut în realitate de Războinici... Probabil că unii mă vor vorbi pe la spate. Nu mă deranjează acest lucru pentru că sunt o persoană ambiţioasă, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranţă, Faimoşii vor avea de ce să se teamă. Sunt sigur că eu şi Giani ne vom «aprinde» din nou. Giani, ţine-te bine tura asta“, a declarat Ionuţ. 

ionut liviu exatlon

Ionuţ Sugacevshi FOTO Kanal D

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite