FOTO „Românii au talent”. Prima semifinală live în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bartoş a intrat în starea de graţie, odată cu participanţii
Bartoş a intrat în starea de graţie, odată cu participanţii

Românii nu au doar talent, ci şi curaj, inventivitate şi sensibilitate. Asta au demonstrat cei 12 semifinalişti ai primului show transmis în direct pe 5 aprilie, dar şi membrii juriului care s-au luat la întrecere cu participanţii pe scena din Buftea.

Asistenta medicală Gabriela Artene, mentalistul Vlad Grigorescu şi acordeonistul Ghenadie Rotari s-au calificat în finala din sezonul al treilea al talent-showului de la Pro TV. Concurenţii intră în cursa pentru premiul de 120.000 de euro.

În total, în prima semifinală, la fel ca şi în celelalte patru care vor urma, au concurat 12 artişti. Pe lângă cei trei fericiţi finalişti, au mai performat şi maestrul biliardului artistic Gabi Vişoiu, acrobatul-biciclist Kiss Roland, dansatorii Mihai Dobîrceanu şi Ştefan Orheanu, băietii de la Parkour Oradea, fraţii din trupa Maria, space-painterul Zoltan Mortonos, trupa de dans UST Freestylers Crew şi ventrilocul Crina Zvoboda.

image
image

Foto

romanii au talent

Invitaţii speciali au fost Gigel Frone şi Tudorel Popa, concurenţii ce au făcut senzaţie în al doilea sezon al show-ului, şi Vasilica Godja. De asemenea, membrii juriului şi-au testat aptitudinile artistice: Andra s-a urcat pe masă şi a dansat, Smiley a cântat hitul “Cai verzi pe pereţi”, iar Pavel Bartoş a imitat-o pe Loredana, interpreta melodiei “Apa”.

Peste cinci milioane de telespectatori au urmărit prima semifinală de la „Românii au talent”

Ce s-a întâmplat în prima semifinală live de la "Românii au talent"

Cine este Vlad Grigorescu, mentalistul care a lăsat juriul fără cuvinte

VIDEO Gabriela Artene, asistenta medicală care a creat un moment magic la „Românii au talent”. Vocea ei este „ca un pansament la suflet”

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite