FOTO Claudiu Negreş, concurentul cu zâmbet imaculat şi voce de aur, a cucerit-o pe Delia la „X Factor“

0
0

Prezenţe exotice, pretendenţi la postul de solist din trupa Holograf deţinut de Dan Bittman sau basarabeni talentaţi au venit, duminică seara, la cea de-a şasea ediţie a show-ului „X Factor“. Printre ei, însă, s-a remarcat şi tânărul Claudiu Negreş, din Cluj, nu doar prin interpretarea live de excepţie, ci mai ales prin aspect şi zâmbetul imaculat.

Ediţia cu numărul şase a concursului de talente „X Factor“ a început cu o reprezenţaţie nu tocmai reuşită a tânărului Bălan Traian, din Constanţa, în vârstă de 17 ani. Acesta a încercat să impresioneze audienţa pe ritmurile piesei „We Will Rock You“, a celor de la Queen, însă elevul era total pe lângă ritmul celebrei melodii. 

„Noi te aşteptam, ştiam că până la urmă o să vii. Mi-a fost teamă, dar ai venit. Îmi place freza ta, cineva a încercat să-ţi ia gâtul, dar ţi-a luat din păr“, i-a mărturisit Dan Bittman tânărului Traian care nu a convins şi nu a mers mai departe.

balan traian x factor foto antena 1

Bălan Traian FOTO Antena 1

În schimb, Francesca Pîrvănescu (17 ani), din Craiova, a reuşit să atragă atenţia celor trei componenţi ai juriului prin vocea sa. „Toate concurentele de 17 ani îmi pică mie“, i-a spus Bittman care a fost imediat completat de către Delia: „Cu tronc“. Pe acorduri de jazz, Francesca a primit trei de „Da“ şi a mers în runda următoare.

francesca parvulescu x factor foto antena 1

Francesca Pîrvulescu FOTO Antena 1

În concurs a urmat şi „iubita lui Spiderman“, Ruxanda Baban, din Republica Moldova. Regizoarea de 31 de ani a fost invitată să stea „pe piciorul drept al domnului Bittman“, de către Cheloo, însă aceasta a refuzat. „E babană treaba aici“, a glumit şi Dan Bittman, iar basarabeanca a mers în runda viitoare.

„Eu sunt ajutor de educator“, le-a spus Manolache Geanina Ramona sau, mai simplu, Mona (24 de ani) celor trei componenţi ai juriului. „Eu sunt ajutor de violator“, a glumit Cheloo, completat de către Bittman: „Pot să vă ajut, şi eu, la violul ăsta?“. Interpretarea piesei „At least“, a cântăreţei Etta James, i-a uimit pe cei trei care au declarat la unison că este nevoie de ea mai departe.

Andrei Brodianu (27 de ani), din Paşcani, un fin degustător de vinuri a impresionat juriul „X-Factor“ cu reprezentaţia sa. „În termeni «profi», asta cum se numeşte...?“, l-a întrebat Delia. „Beţiv“, a exclamat Cheloo, iar oenologul a mers mai departe.

Secţiunea internaţională de la „X Factor“

Una dintre cele mai exotice prezenţe ale serii de duminică a fost cea a lui Fang Shang (24 de ani), venit din China pentru a studia Conservatorul în România. „Sunteţi cel mai înalt chinez pe care l-am prevăzut în acest concurs“, a glumit Cheloo. „Cum aţi ajuns în România că într-o valiză nu prea încăpeţi“, s-a amuzat şi Dan Bittman. Nevoia de „altceva“ i-a adus chinezului trei de „Da“.

Interpretarea piesei „One Night Only“, a tinerei Idy James (28 de ani), din Nigeria, i-a garantat prezenţa în runda următoare, deşi Cheloo i-a spus că „invadatorii străini nu sunt bineveniţi pe plaiuri mioritice“.

Venită din Cuba pentru marea sa dragoste din România, Maria Caridad Miranda Valida (35 de ani), a fost pe placul celor trei componenţi ai juriului. „Cred că trebuie să facem o secţiune internaţională la «X Factor» România“, a spus Bittman. „Nu vă putem da afară, ne cerem scuze“, i-a zis Cheloo cubanezei, iar femeia a mers mai departe.

Imaginea de păpuşă Barby a Dianei Vartolomei (17 ani), din Iaşi, nu a fost suficientă pentru a-i convinge pe cei trei că merită să meargă mai departe. Juriul a vrut să vadă ce se ascunde în spatele acestei feţe după ce Diana a cântat „Try“, de la Pink. „Eşti o materialită şi o insensibilă“, i-a spus Cheloo, iar fata a mers mai în runda viitoare.

Cele două Teodora, Ana şi Marina sau „Reloaded 4“ au încercat să impresioneze prin mişcări scenice coordonate şi printr-un „mash-up“ între piesele „Sweet Dreams“ şi „Get the Party Started“. „Celula teroristă de patru“, aşa cum le-a numit Cheloo, nu a fost pe placul lui Bittman, însă cele patru au mers mai departe cu două voturi pozitive.

reloaded 4 x factor foto facebook

Reloaded 4 FOTO Facebook

Bogdan Lucaci (18 ani), din Iaşi, a venit pe scena „X Factor“, inspirat de piesele lui Guess Who, pentru a-şi demonstra talentul de raper. Acesta a uitat, însă, de regula lui Cheloo, anume că fiecare raper trebuie să-şi compună versurile. „E foarte greu să faci nimic“, i-a declarat membrul trupei Paraziţii. În final, Bogdan a fost convins să revină în cadrul ediţiei de anul viitor.

Basarabenii ştiu să cânte, iar acest lucru a fost demonstat şi de Andrei Raeţchi (26 de ani), din Chişinău, care a ridicat juriul şi publicul în picioare cu piesa „Impossible“. Momentul a fost întreruput, însă, de Dani Oţil care şi-a demonstrat abilităţile de fotbalist. „Am crezut că eşti doar un «pacheţel» de muşchi de primăvară, dar m-ai surprins plăcut“, i-a mărturisit Delia, iar moldoveanul a primit trei de „Da“.

Andrei Raeţchi x factor foto antena 1

Andrei Raeţchi FOTO Antena 1

Mălăşincă Toader, un bătrânel de 62 de ani, funcţionar la ANAF, a venit cu gândul să impoziteze factorul X şi a reuşit acest lucru cu ajutorul melodiei „Mă dusei să trec la Olt“. El a primit răspunsul afirmativ de a merge mai departe.

Trio-ul Holograf

Agricultorul Luca Daniel (29 de ani) a cântat „Să nu-mi iei niciodată dragostea“, însă nu a convins. „Eu cultiv cânepă“, i-a spus Cheloo.

luca daniel x factor foto antena 1

Luca Daniel FOTO Antena 1

Ion Merlan, un muncitor în vârstă de 24 de ani a venit la „X Factor“ să cânte o piesă din repertorul Holograf, însă nu s-a descurcat de minune. „Frate, tu trebuie să plăteşti curentul pentru cât ai stat aici“, a spus Cheloo. „Chiar aşa de c*cat cânt eu?“, a întrebat Bittman uşor iritat de prestaţia tânărului.

Cu toate acestea, Laiuş Silviu sau Dumbo, moderator de karaoke, i-a convins pe cei trei componenţi ai juriului cu piesa „Dacă noi ne iubim“ să meargă mai departe.

Eleva Pană Gianna (17 ani) a convins publicul şi juriul cu piesa cântăreţei Beyonce, „Listen“. „Să-i spui tatălui tău să aibă grijă de tine, s-a născut o stea în România“, i-a spus Bittman, iar fata a mers mai departe.

pana giana x factor foto facebook

Pană Giana FOTO Facebook

„Dacă aveam faţa acestui domn, erau şi Paraziţii pe TV în continuare“

În ciuda amuzamentului continuu al celor trei componenţi ai juriului, Brătan Elena Cătălina (16 ani), a făcut o bună impresie cu piesa „Something’s got a hold on me“, a Christinei Aguilera. La sfârşit, reprezentaţia a propulsat-o în runda următoare.

Înfăţişarea de „ucigaş în serie“ a lui Silviu Achim şi interpretarea piesi „I Can’t Live“, din repertoriul celebrei Mariah Carey, nu au convis, iar juriul alături de public i-au spus la unison verdictul serii: „Nu“.

Pe de altă parte, Claudiu Negreş, în vârstă de 21 de ani, din Cluj, student la Medicină, specializarea Tehnică Dentară, i-a cucerit pe cei trei cu zâmbetul şi aspectul perfect. „N-am avut dintotdeauna dantura asta perfectă. Le mulţumesc părinţilor mei că mi-au pus aparat dentar atunci când am avut nevoie“, a mărturisit Claudiu. Întrebat dacă are o prietenă, Claudiu le-a răspuns celor trei că este singur, fapt care a stârnit hohote de râs la masa juriului. „Din cauza ta, Delia o să îşi ia bătaie diseară“, i-a spus Cheloo. Tot raperul a făcut o mărturisire care i-a lăsat fără replică pe colegii săi din juriul „X Factor“: „Dacă aveam faţa acestui domn, erau şi Paraziţii pe TV în continuare“, a glumit el, iar Claudiu a mers mai departe.

image

Claudiu Negreş FOTO Antena 1

Caporalul Radu Ion (43 de ani) a încercat, în stilul propriu, să interpreteze piesa „Beat It“ a lui Michael Jackson, însă componenţii juriului nu i-au acordat dreptul de a merge în runda viitoare.

Ultimul, dar nu cel din urmă, a fost Bratiş Iulian (17 ani), care a cântat „Appologise“, de la One Republic. Juriul l-a văzut drept un viitor talent al industriei muzicale şi astfel şi-a câştigat locul în runda viitoare a concursului „X Factor“.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite