Cheloo: „Dacă aveam faţa acestui domn, erau şi Paraziţii pe TV în continuare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cheloo
i-a mărturisit unui concurent că zâmbetul pe care îl are este un
atuu considerabil FOTO Antena 1
Cheloo i-a mărturisit unui concurent că zâmbetul pe care îl are este un atuu considerabil FOTO Antena 1

Cel mai nou sezon „X Factor“, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Antena 1, a adus în faţa celor trei componenţi ai juriului o mulţime de tineri talentaţi, gata să demonstreze în orice moment că au factorul X.

Printre ei şi Claudiu Nergheş, în vârstă de 21 de ani, din Cluj, student la Medicină, specializarea Tehnică Dentară. Zâmbetul lui perfect a fost cel care le-a atras atenţia celor trei componenţi ai juriului, iar Delia a fost cucerită pe loc.

„N-am avut dintotdeauna dantura asta perfectă. Le mulţumesc părinţilor mei că mi-au pus aparat dentar atunci când am avut nevoie“, a mărturitsit Claudiu. Deşi a intrat la facultate cu media 10, Claudiu îşi doreşte foarte mult o carieră muzicală, aşa că ar renunţa, în orice moment, la studii, în favoarea muzicii.

Întrebat dacă are o prietenă, Claudiu le-a răspuns celor trei că este singur, fapt care a stârnit hohote de răs la masa juriului. „Din cauza ta, Delia o să îşi ia bătaie diseară“, i-a spus Cheloo. Tot raperul a făcut o mărturisire care i-a lăsat fără replică pe colegii săi din juriul „X Factor“: „Dacă aveam faţa acestui domn, erau şi Paraziţii pe tv în continuare“, a glumit el.

image

Claudiu Negreş FOTO Antena 1

Dacă va reuşi Claudiu să treacă mai departe în show-ul „X Factor“ rămâne de văzut în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite