Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Cine e marele câștigător al sezonului 11 care a plecat acasă cu premiul

0
Publicat:

Sezonul 11 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale publicului momente spectaculoase, clipe tensionate și situații neașteptate. La început au fost mulți pretendenți pentru un loc în Marea Finală a show-ului culinar, însă au rămas doar trei. Iar unul singur dintre cei trei a plecat acasă cu trofeul.

Foto: a1.ro
Foto: a1.ro

Probele dificile, temele complicate și notele degustătorilor au făcut parte din parcursul concurenților în cadrul emisiunii. De asemenea, semifinala a fost o adevărată provocare pentru pretendenții la marele premiu.

Au curs lacrimi, cuvinte emoționante și din dragoste în penultima ediție a sezonului 11 Chefi la cuțite. Familiile și prietenii semifinaliștilor au pășit pe platoul de filmare pentru a-i încuraja sau încurca.

Într-un final, chefii au aflat că au câte un reprezentant în Finală. Așadar, Paul Tudosescu (Pablo) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, Laurențiu Neamțu de la chef Florin Dumitrescu și Nina Hariton din echipa lui chef Sorin Bontea s-au luptat cu toate armele pentru râvnitul premiu.

Mai mult decât atât, sezonul 11 din Chefi la cuțite venit cu un moment istoric. Toate cele trei cuțite de aur ale juraților au mers în Marea finală a show-ului culinar, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum.

Cine a câștigat Finala sezonului 11 Chefi la cuțite 2023

Drumul a fost lungul și anevoios pentru Paul Tudosescu, Laurențiu Neamțu și Nina Hariton în competiția emisiunii. În ciuda obstacolelor și greutăților pe care le-au întâmpinat de-a lungul edițiilor, cei trei au făcut față cu brio și celor mai „imposibile” probe.

Finaliștii și-au ales cu grijă echipa alături de care să gătească în Marea Finală, iar acest lucru s-a văzut în farfuriile lor. Toți au gătit cu suflet, însă numele unui singur concurent a fost rostit de Gina Pistol.

Mă topesc pe picioare!”, a fost replica lui Pablo.

Simțeam cum inima îmi bătea foarte tare”, a mai adăugat Laurențiu Neamțu.

Deznodământul a fost însă unul neașteptat. Chef Sorin Bontea a avut parte de o mare bucurie pentru că Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea sezonului 11 Chefi la cuțite 2023. Așadar, finalista a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Dați-mi o palmă să mă trezesc la realitate! Acest premiu este și pentru colegii mei din echipa de astăzi, dar mai ales pentru chef Bontea care a avut încredere. A scos cuțitul când i l-am cerut”, a mărturisit Nina Hariton cu lacrimi în ochi.

Acest sezon o să rămână în istorie!”, s-a auzit pe platoul de filmare.

Chef Sorin Bontea nu se aștepta ca Nina Hariton să fie câștigătoare, fapt pe care l-a dezvăluit în fața camerelor de filmat.

Nu-mi vine să cred! Am crezut că o să câștige Laurențiu! N-ai cum așa ceva. Doamne, sunt mândru de Nina, de echipă”, a susținut chef Sorin Bontea zâmbind.

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au rămas cu gura căscată la vestea că Nina Hariton pleacă acasă cu marele premiu. De asemenea, replicile neașteptate dintre cei trei jurați nu au întârziat să apară.

Cine este Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Ce premieră a reușit concurenta?

În a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, Nina Hartion a devenit cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Nina Hariton este prima femeie căreia i s-au oferit trei cuțite de aur, la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu a oferit primul cuțitul de aur, urmat apoi de Florin Dumitrescu. Concurenta însă a spus că îl va alege pe Sorin Bontea dacă și acesta îi va oferi cuțitul de aur, lucru pe care l-a și făcut. Mulți au fost apoi curioși să afle cine este Nina Hariton, primul cuțit de aur din sezonul 11 Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Ajunsă în fața chefilor, Nina Hariton, concurenta care a primit trei cuțite de aur și care a devenit cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a dezvăluit faptul că este din Republica Moldova și că locuiește de 8 ani la Paris, acolo unde este agent imobiliar.

Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a mărturisit cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, în timp ce își pregătea rețeta de piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats.

Apoi, ajunsă în fața chefilor, aceasta a dezvăluit alte detalii surprinzătoare despre ea.

Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină”, a mărturisit concurenta care a devenit cuțitul de aur al lui Sorin Bontea la Chefi la cuțite sezonul 11. Aceasta s-a apucat de cursuri de gătit și a ajuns chiar să lucreze într-un restaurant ce aparținea chefului John Carlino, într-o braaserie a unui hotel de cinci stele. Florin Dumitrescu i-a apreciat parcursul culinar, însă a dorit să afle de ce concurenta a ales să devină agent imobiliar.

Pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea, știți cum sunt chefii, pentru ei asta e viață. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgențe sau să rămân cu el. Am zis că trebuie să fac ceva în care să am un echilibru între viața personală și cariera profesională. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine”, a mărturisit Nina Hariton, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Concurenta este de părere că dacă pui sare, piper și dragoste, atunci mâncarea nu are cum să nu iasă bună. Farfuria pregătită de Nina Hariton a surprins jurații, care i-au dat trei cuțite, apoi cuțitele de aur.

Puiul este spectaculos. Mai rar oamenii au curaj să gătească varză de bruxelles”, a zis Scărlătescu.

Toată farfuria este spectaculoasă”, a completat Florin Dumitrescu.

Nu vrei să facem schimb?”, a zis Scărlătescu, în timp ce oferea cuțitul de aur.

Nu a durat mult și Florin Dumitrescu a oferit și el cuțitul de aur, însă ceea ce a urmata fost cu totul și cu totul neașteptat.

Dacă dumneavoastră îmi dați al treilea cuțit merg la dumneavoastră. Și mergem în finală, vă promit chef. Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust”, a fost propunerea Ninei Hariton către Sorin Bontea.

De ce ai vrea la mine în echipă?, a întrebat el curios.

Ca să le facem în ciudă”, a fost răspunsul concurentei.

Al tău este! Doamne, ce talent am! Felicitări! Vinzi foarte mult! Ai și vrăjeală! Și eu am!”, a zis Sorin Bontea, fericit că a găsit un cuțit de aur în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

De aia sunt agent imobiliar. Trebuie să fii șmecher, să te descurci!”, a completat la final concurenta.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite