Seară decisivă la „Chefi la cuțite“: ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor

0
Publicat:

Show-ul culinar se aproie de final, iar cele trei echipă luptă astăzi pentru ultima șansă de a ajunge în semifinala sezonului 11.

Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat penultimul battle „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1
Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat penultimul battle „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Confruntare de stele Michelin, aseară, în penultimul battle, pentru care echipele au reprodus preparate ale unor chefi celebri în întreaga lume! După o jurizare făcută de actori din filmul „Teambuilding“, echipa lui Florin Dumitrescu a obținut o victorie savurată din plin.

Cea mai slabă farfurie, în urma probei individuale, i-a aparținut concurentului lui Cătălin Scărlătescu, Ștefan Nistor. Dar chef Scărlătescu a decis să folosească amuleta care i-a permis să-l salveze de la eliminare. Urmează o seară decisivă: echipele se întrec în cel din urmă battle al sezonului, ediția culminând cu dezvăluirea semifinaliștilor.

Ieri seară, echipele s-au întrecut într-o probă fine dining care a adus în atenție creații culinare aparte ale unor nume cu greutate din gastronomia mondială. Astfel, tabăra lui chef Dumitrescu a reprodus un preparat ce poartă semnătura lui Joël Robuchon, echipa lui Sorin Bontea a gătit o farfurie creată de Alain Ducasse, iar concurenții lui Cătălin Scărlătescu au luptat în competiție cu o farfurie marca Gordon Ramsay. Cu toții au încercat să fie cât mai aproape de preparatele originale, dar la final, victoria i-a revenit echipei lui Chef Dumitrescu. După proba individuală, Ștefan Nistor a fost în pericol de eliminare, însă Chef Scărlătescu a pus pe masă amuleta salvării, păstrându-l în concurs.

Urmează cea din urmă confruntare culinară între echipe din sezonul 11. Este ediția în care se anunță numele semifinaliștilor – iar echipa care va câștiga battle-ul acestei seri va intra integral în semifinală. Doar nouă concurenți din cei 12 rămași în concurs se califică în etapa superioară – ceea ce înseamnă că ne așteaptă o seară grea, cu trei eliminări.

Concurenții gătesc pentru chefi

Îmi doresc foarte mult să câștig acest sezon, pentru că am ajuns până în battle 15 cu patru oameni și cred că am cu cine lupta în acest sezon“, a declarat Florin Dumitrescu. „Dacă azi voi câștiga înseamnă că mi-am făcut treaba foarte bine“, a spus Sorin Bontea. „Am fost cam oropsiți, în sezonul 11 ceva nu a funcționat bine în echipa mea, ceva a lipsit“, a comentat Cătălin Scărlătescu, adăugând că speră, însă, la surprize frumoase din partea celor rămași în tabăra lui.

Emoțiile vor atinge cote maxime la bancurile de lucru, iar proba va fi una pe măsură: fiecare echipă va găti câte un preparat reprezentativ pentru chef-ul care o conduce. Vorbim despre signature dish: farfurii care să poarte amprentele creativității celor trei chefi. Care dintre ei își va vedea toți concurenții în Semifinală și cine va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite“ difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20.30.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite