Finala Exatlon România: cine sunt ultimii concurenţi rămaşi în cursa pentru cele două premii şi ce probe vor avea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi băieţi şi două fete luptă în finala sezonului 3 „Exatlon“ pentru cele două premii de 50.000 de euro. Ultima ediţie a reality show-ului va fi difuzată de Kanal D în această seară, 9 iunie, de la ora 20.00.

Atleta Andreea Arsine (30 de ani) şi dansatorul Gabriel Nedelcu (21 de ani) sunt ultimii doi finalişti de la „Exatlon“, după ce i-au eliminat în semifinale pe instructoarea de fitness Cătălina Şeicaru (25 de ani) şi pe motociclistul Andrei Boţoaca (24 de ani). 

Acestora doi li se alătură în finala „Exatlon“ luptătorul MMA Ion Surdu şi instructorul sportiv Nicoleta Lunca, ambii în vârstă de 23 de ani. 

În acest sezon vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată, în urma desfăşurării a două finale, a fetelor şi a băieţilor. Fiecare dintre ei va întra în posesia premiului de 50.000 de euro.

Cei patru finalişti „Exatlon“ au fost lăsaţi de Cosmin Cernat să îşi aleagă câte două probe pentru finală. O fată şi un băiat şi-au putut alege acelaşi final, dar nu se poate ca cele două fete sau cei doi băieţi să îşi aleagă aceleaşi probe. 

Aşadar, Gabriel Nedelcu şi Nicoleta Lunca şi-au ales acelaşi final, unul cu măsuţe care trebuie puse una peste alta şi cu coloane în interior care trebuie dărâmate. Andreea Arsine şi-a ales bowling cu plăci de ceramică, iar Ion Surdu un final cu beţe şi coloane de dărâmat.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri