Filme de groază la TV. Şase pelicule interesante pentru săptămâna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de groază la TV
Filme de groază la TV

Programul TV de săptămâna aceasta anunţă câteva filme de groază interesante. Pe HBO va fi pelicula „Poveşti de groază”.

Filme de groază la TV. Luni. Ospiciul. Pro Cinema. 22:00. Filmul este despre un bărbat care se internează, fără motive medicale reale, într-un spital de boli mintale, numai pentru a-şi ajuta sora să scape de acolo. Odată internat, el descoperă că un medic îşi foloseşte nemilos pacienţii pe post de cobai, transformându-i în ucigaşi însetaţi de sânge. Prinşi în capcana în acest labirint din care este imposibil să evadezi.

Filme de groază la TV. Marţi. Jumătatea întunecată. AMC. 1:10. Filmul îl are în centrul atenţiei pe Thad Beaumont, interpretat remarcabil de Timothy Hutton. Copil fiind, Thad Beaumont a suferit o operaţie prin care medicii intenţionau să-i extirpe o tumoare de pe creier. În timpul operaţiei s-a descoperit însă că escrescenţa, departe de a fi o tumoare, era, de fapt embrionul unui frate geamăn, care nu s-a dezvoltat niciodată. Ani mai târziu, Thad este un scriitor de succes, care semnează romane serioase sub propriul său nume şi cărţi poliţiste uşurele, care însă îi aduc o grămadă de bani, sub un pseudonim - „George Stark”. În momentul în care este şantajat de cineva care i-a descoperit acest secret, Thad decide să îl „îngroape” public pe George Stark.

Filme de groază la TV. „Viziuni criminale”, la AMC

Filme de groază la TV. Marţi. Casa de ceară. TV 1000. 23:20. Ceea ce începe ca o ieşire de week-end pentru şase prieteni se transformă într-o luptă terifiantă pentru vieţile lor în această repunere în scenă a filmului de groază clasic din anul 1953. O excursie către unul dintre cele mai mari meciuri ale anului de fotbal între colegii ia o întorsătură în rău pentru Carly, Paige şi prietenii lor atunci când se decid să doarmă peste noapte în corturi înainte de a se îndrepta spre meci.

Filme de groază la TV. Vineri. Poveşti de groază. HBO. 0:25. Unele dintre cele mai terifiante personaje din literatură, inclusiv doctorul Frankenstein şi creatura lui, Dorian Gray, personajele legendare din romanul Dracula, se întâlnesc în Londra, în epoca victoriană. Penny Dreadful este un thriller psihologic înfricoşător care întrepătrunde aceste poveşti originale horror într-o nouă dramă. 

Filme de groază la TV. Joi. Viziuni criminale. AMC. 23:50. Rebecca Darcy, o studentă cu abilităţi paranormale, este tulburată de ceva vreme de coşmaruri îngrozitoare în care apar, ca elemente disparate, chipul acoperit de o mască a unui bărbat, un crucifix, o femeie ale cărei mâini sânt rănite de nişte legături şI lama ascuţită a unui cuţit, pe care se reflectă lumina. Cum în trecut Rebecca a mai avut vise premonitorii, merge la poliţie unde este trimisă la Caleb Odell (Daniel Baldwin), un specialist în comportamentul criminalilor în serie.   

Filme de groază la TV. Sâmbătă. Shanks. Cinemax. 3:40. Marcel Marceau interpretează un rol dublu. El este un păpuşar mut şi un inventator excentric. După moartea celui din urmă, păpuşarul se foloseşte de invenţia macabră a celui decedat prin care putea pune cadavrele să se mişte, manevrându-le ca şi cum ar fi fost marionete. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite