Filme de comedie. Pelicule care vă vor aduce zâmbetul pe buze în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să-şi încheie prima zi a săptămânii cu zâmbetul pe buze au la dispoziţie câteva filme de comedie destul de interesante în programul TV din seara aceasta.

Filme de comedie. Tirul. 21:30. HBO. Scenaristul/regizorul australian David Caesar realizează această producţie în care este vorba despre ambiţie, presiune, responsabilitate şi iubirea împărtăşită de un bărbat, o femeie şi camionul lui.

Thomas (Michael Dorman) este un bun vânzător de camione a cărui dragoste pentru frumoasa Melissa (Emily Barclay) este la fel de mare ca dorinţa lui de a avea propriul camion şi a-şi începe viaţa de camionagiu. După ce împrumută bani de la un cămătar ciudat, se pare că dorinţa lui Thomas va deveni realitate. Dar pe măsură de adună din ce în ce mai multe datorii, disperarea lui îl ţine departe de Melissa. Vor reuşi ei să treacă peste probleme sau se vor îndrepta spre dezastru?

Filme de comedie. Soţul perfect. AMC. 17:55. Lui Gus, un electrician muncitor, i se oferă şansa vieţii. Poate fi unul din cei patru parteneri într-o afacere proprie, o popicărie. Visul lui Gus de a demara propria afacere la care visează din copilărie e pe cale să prindă contur. Numai că banca refuză să-l împrumute din cauza pensiei alimentare pe care o are de plătit fostei lui neveste, Lee. Gus şi Lee erau despărţiţi de cinci ani, fiecare având visuri şi aspiraţii diferite. Acum, Lee s-a hotărât să-şi continue şcoala şi banii trimişi de Gus erau folosiţi la achitarea facturilor. Dar lui Gus îi vine o idee care l-ar putea salva: să-i caute un soţ fostei sale soţii, şi să scape astfel de datorii ! Iar rezultatul va fi cu totul neaşteptat.

Filme de comedie. „Virgin la 40 de ani”, pe TV 1000

Filme de comedie. Doi prieteni si un seducător. HBO Comedy. 22:00. Doi tipi căsătoriti îl angajează pe prietenul lor singur să-i ajute să se redefinească pentru a-si salva căsniciile. Dar, în scurt timp, aventurile lor li se vor întoarce împotrivă.

Filme de comedie. Eu, eu şi ceilalţi. Cinemax. 21:00. Sandro este un jurnalist care realizează un sondaj pe tema egoismului uman. Astfel, fiecare persoană pe care o întâlneşte devine subiect al anchetei lui jurnalistice. Dar, încetul cu încetul, Sandro începe să se identifice cu oamenii pe care îi studiază.

Filme de comedie. Virgin la 40 de ani. TV 1000. 19:30. Urmăriţi ilara odisee a unui tip simpatic de la "nicioadată n-am făcut aşa ceva" până la "am fost, am făcut-o" urmând sfaturi dezastruoase, dar bine intenţionate, care suportă escapade "atât de aprope de finalizare" şi aproape că renunţă să mai caute acea ocazie să-şi satisfacă gratificaţia mult întârziată.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite