Filme de comedie. Patru pelicule care vă pot aduce zâmbetul pe buze în seara acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să-şi încheie ziua cu zâmbetul pe buze au la dispoziţie câteva filme de comedie atractive. Iată câteva recomandări din programul tv de azi:

Filme de comedie. 22 Jump Street: O altă adresă de pomină. HBO Comedy. Doi împiedicaţi sunt trimişi să înfrunte provocările unui colegiu, pentru a descoperi cine se află în spatele distribuţiei de droguri printre studenţi. Aşa că, pe lângă misiunea lor sub acoperire, au parte iar de ilare confruntări, inclusiv lupta pentru popularitate din fraţiile studenţeşti.

Filme de comedie. Afaceri riscante. TCM. 22:00. Faceţi cunoştinţă cu Joel Goodsen. E un tânăr de 17 ani, responsabil, un fiu în care poţi avea încredere. Dar a fost băiat de treabă prea mult timp. E timpul pentru o schimbare. Iată-i şi părinţii lui Joel... Îşi iubesc copilul şi vor ca acesta să fie perfect. Pleacă în vacanţă pentru o săptămână şi-l lasă pe Joel stăpân în casă. Au încredere în Joel, deşi n-ar trebui. Fiecare puşti are o fantezie ce devine coşmarul părinţilor. Joel nu-şi doreşte decât două lucruri. Să devină student la Princenton University şi să pună mâna pe o fată. 

Filme de comedie. „Spitalul de nebuni”, pe Digi Film

Filme de comedie. Seniorii spaţiului. TV 1000. 23:30. Cei mai curajoşi şi rapizi piloţi de încercare fac parte din echipa Daedalus, un grup de oameni meniţi să deschidă drumul omenirii în spaţiu. În 1958, membrii Daedalus erau piloţii cei mai remarcabili din Air Force şi se pregăteau pentru a deveni primii astronauţi. Când NASA a înlocuit Air Force pentru testările spaţiale, echipa a fost eliminată şi înlocuită cu un cimpazeu. Echipa a fost nevoită să se retragă, dar visele zborurilor spaţiale au rămas intacte.

Patru decenii mai târziu, satelitul rusesc ICON se defectează, iar ruşii susţin că defecţiunea va cauza căderea tuturor comunicaţiilor din ţara lor. Bob Gerson de la NASA găseşte soluţia: sistemul de ghidare foarte asemănător dintre ICON şi primii sateliţi americani Skylab. Deci, cel ce proiectase Skylab- ul rusesc să asiste acum reparaţia din spaţiu. Pensionat, veteranul de 60 de ani Frank Corvin (Clint Eastwood) este singurul care ar putea face asta şi care mai este încă în viaţă. Astfel, echipa Daedalus reintră în acţiune, iar timpul provocării a sosit. E nevoie de forţă şi resurse pentru a-şi duce la capăt misiunea, de-a împiedica satelitul să cadă pe Pământ. 

Filme de comedie. Spitalul de nebuni. Digi Film. 20:00. Un băiat de 16 ani, stresat de complicaţiile vieţii de adolescent, se internează într-o clinică de psihiatrie. El este trimis în pavilionul pentru adulţi, acolo unde se împrieteneşte cu un pacient care îi devine şi mentor şi protejat. 

Într-o duminică, Craig Gilner se grăbeşte cu bicicleta spre intrarea unui sanatoriu de boli mentale; acest adolescent sclipitor de 16 ani e stresat de problemele vieţii de adolescent. Chiar înainte ca părinţii şi sora lui mai mică să se trezească, Craig se internează în spitalul Argenon şi este consultat de un psihiatru. Dar pavilionul pentru tineri e închis temporar, aşa că se vede trimis în cel pentru adulţi. Bobby, unul dintre pacienţi, devine şi mentorul şi protejatul lui Craig. 

Băiatul se simte atras de hipersensibila Noelle, care are tot 16 ani, o fată care l-ar putea face s-o uite pe Nia, dragostea sa neîmpărtăşită. Cum psihiatrul şef îi spune că trebuie să rămână în spital cel puţin cinci zile, Craig va avea nevoie de susţinerea prietenilor din spital şi de afară ca să înveţe mai multe despre viaţă, dragoste şi despre presiunile maturizării.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite