Liviu Vârciu va prezenta show-ul „Ham Talent“, de la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vârciu FOTO Antena 1
Liviu Vârciu FOTO Antena 1

Liviu Vârciu va fi, cel mai probabil, prezentatorul show-ului „Ham Talent“, care va debuta în curând la Antena 1 şi ai cărui protagonişti vor fi animalele de companie, scrie paginademedia.ro.

Cântăreţul Liviu Vârciu, fost membru al trupei L.A., ar putea fi gazda celui mai nou show de la Antena 1, „Ham Talent“, singura emisiune dedicată animalelor. Potrivit paginademedia.ro, este încă incert dacă Vârciu va fi singurul prezentator sau dacă va avea o parteneră pe scena emisiunii produse de Mona Segall.

Echipa de producţie a noului show de la Antena 1 va ajunge în întreaga ţară în căutarea animaleleor care uimesc prin aptitudinile lor, prin înfăţişare sau prin poveşti.

Animalele cu stofă de vedetă vor face show în curând, la Antena 1, iar asta le poate aduce stăpânilor premii în valoare totală de 20.000 de euro. Nu mai puţin de patru premii sunt puse la bătaie în cadrul show-ului „Ham talent“ şi rămâne de văzut cine va pune gheara sau, dimpotrivă, copita sau lăbuţa pe ele.

Premiul I, „Ham talent“, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul şi publicul.

Premiul al II-lea, supranumit şi „cel mai bun prieten“, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relaţie stăpân - animal.

Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste care stă la baza legăturii speciale dintre stăpân şi animal.

Menţiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Preslecţiile pentru „Ham Talent“ au avut deja loc la Timişoara, pe 27 iunie, la Oradea, pe 3 iulie şi la Cluj, pe 5 iulie. Prelecţiile vor continua la Iaşi, pe 1 auagust şi la Bucureşti, pe 8 august.

Iubitorii de animale care nu au niciun dubiu că alături de animalul preferat fac spectacol nu trebuie să rateze şansa de a-şi transforma prietenul necuvântător într-un star şi de a câştiga marele premiul, în valoare de 20.000 de euro. Înscrierile se fac pe www.casting.a1.ro/petshow sau la numărul de telefon 0741.838.419.

Nea Mărin devine expert în nunţi la „Poftiţi pe la noi“

Echipa Monei Segall pregăteşte, pentru  această toamnă, şi un alt proiect. Este vorba despre o variantă specială a emisiunii „Poftiţi pe la noi“, care acum face parte din grila de vară a postului Antena 1, scrie paginademedia.ro. Gazda show-ului, care se va centra, din toamnă, pe nunţi, va fi acelaşi Nea Mărin.

„Poftiţi pe la noi“ este primul proiect de televiziune realizat de echipa de producţie coordonată de Mona Segall. Emisiunea a intrat în grila de programe a postului Antena 1 vara trecută.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite