Filme de acţiune care merită urmărite în seara aceasta la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de acţiune. Kingsman, pe HBO
Program TV azi. Filme de acţiune. Kingsman, pe HBO

În seara aceasta vor fi câteva filme de acţiune care merită urmărite. Iată câteva recomandări din programul TV de azi:

Program TV azi. Filme de acţiune. Kingsman: Serviciul Secret. HBO. 21:00. Gadgeturi, costume, maşini, tot ce avea James Bond şi încă multe în plus. Un agent secret veteran ia sub aripa sa un tânăr pe care trebuie să-l educe şi să-l cizeleze. Organizaţia recrutează tineri brutali, de cartier, şi îi introduce într-un sofisticat programd e antrenament ultracompetitiv.

Program TV azi. Filme de acţiune. Vânătoarea ultimului dragon. Pro Cinema. 20:30. Travis (Scott Adkins) află de existenţa unei creaturi de legendă tocmai în îndepărtata China. Monstrul care se presupune că ar exista numai în miturile transmise din strămoşi face ravagii într-un sătuc uitat de lume, aşa că Travis îşi adună întreaga echipă şi pleacă spre China, în speranţa că vor reuşi să captureze creatura fantomatică. 

Lucrurile se complică pe măsură ce legendara fiinţă distruge totul în jurul său, iar neînfricatul vânător Harker (Dolph Lundgren) este hotărât să o ucidă, fără să îi pese de misiunea lui Travis. 

Program TV azi. Filme de acţiune. Ostatici în Pelham 123, pe TV 1000

Program TV azi. Filme de acţiune. Umblând printre morminte. Cinemax. 21:00. Liam Neeson interpretează acum un detectiv aprticular dur care a văzut multe la viaţa sa. Noua lui misiune este găsirea soţiei unui interlop. Partenera acestuia a fost răpită şi el vrea ca cei care au îndrăznit să îi facă asta, să plătească. Atent la toate detaliile şi pistele posibile, detectivul porneşte în căutare şi urmărire. Descoperă că femeia a fost mult timp urmărită, pândită, că e o reţea a răului care se întinde tentacular.

Program TV azi. Filme de acţiune. Ostatici în Pelham 123. TV 1000. 19:45. Walter Garber este dispecer la metroul din New York. O zi obişnuită la muncă este transformată în haos de o crimă pusă la cale de Ryder, liderul unei grupări armate care ameninţă cu moartea pasagerii unui metrou dacă nu primeşte o recompensă într-o oră. Pe măsură ce timpul se scurge, angajaţii lui Garber pun la cale un plan pentru a salva ostaticii. Rămâne însă o problemă: chiar dacă hoţii reuşesc să pună mâna pe bani, cum vor scăpa? 

Program TV azi. Filme de acţiune. „Godzilla”, pe HBO2

Program TV azi. Filme de acţiune. Răzbunare şi adrenalină. Digi Film. 21:35. Chev Chelios, asasin profesionist fără scrupule, e otrăvit de Verona, unul dintre mulţii săi duşmani. Pentru a rămâne în viaţă, el trebuie să îşi păstreze nivelul de adrenalină cât mai ridicat. Şi ce metodă de a-ţi creşte adrenalina poate fi mai eficientă decât să cauţi fără odihnă răzbunarea cu orice preţ? Împreună cu prietena sa, Chev porneşte pe urmele lui Verona.

Program TV azi. Filme de acţiune. Godzilla. HBO2. 20:30. Cumplita creatură marină apărea în 1954, într-un film japonez. De atunci s-au realizat mai multe versiuni, iar şopârla uriaşă a căpătat forme noi, din ce în ce mai monumentale, efecte digitale de ultimă generaţie.

Acum, în scenariul nou este iar gata de atac. Totul începe când reptila este trezită din somn de către acţiunile iresponsabile ale oamenilor. Ea iese din ape şi se îndreaptă spre oraş. Iar în cale nu îi rezistă nimic. Forţele armate încearcă cu disperare să o oprească. Cu orice preţ.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite