„Batman vs. Superman“ se menţine pe primul loc în box office-ul românesc, după trei săptămâni: ce încasări a atras confruntarea supereroilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Herny Cavill îl interpretează pe Superman, în timp ce Ben Affleck îl joacă pe Batman
Herny Cavill îl interpretează pe Superman, în timp ce Ben Affleck îl joacă pe Batman

Pentru a treia săptămână consecutiv, filmul „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii“ îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc, fiind vizionat de peste 20.000 de spectatori şi generând încasări de peste 470.000 de lei.

„Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii/ Batman V Superman: Dawn of Justice“, regizat de Zack Snyder, continuă să domine box office-ul românesc de weekend, după trei săptămâni de la debut, cu încasări de 479.753 de lei şi 21.337 de spectatori, potrivit cinemagia.ro

Cu un total de 249.634 spectatori care au urmărit filmul pe marile ecrane de la premiera din 25 martie până în prezent, suma realizată de „Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii“ la box office este de 5.260.154,76 lei. La nivel mondial, succesul înregistrat de filmul „Batman vs. Superman“ se traduce într-un box office internaţional de peste 780 de milioane de dolari.

Cu toate că lungmetrajul nu s-a bucurat şi de aprecierea criticilor de film şi a cinefililor, actorii şi echipa de producţie consideră că cele mai importante sunt părerile spectatorilor şi se declară mândri de succesul pe care filmul l-a înregistrat în rândul publicului. 

„Cel mai interesant lucru este că noi înţelegem criticii care au propriile opinii. Iar opiniile personale vin întotdeauna de undeva. Este o idee preconcepută cum că trebuie să treci printr-un text critic, înainte să te apuci să scrii propriul articol sau recenzie şi asta te influenţează“, este de părere Henry Cavill, care îl interpretează pe Superman în film.

„Cred că ceea ce contează cu adevărat este ce spune publicul. Pentru că ei sunt cei care cumpără bilete, cei care vor să vadă mai multe astfel de poveşti sau nu, aşa că vocea publicului este cea mai puternică“, a spus Ben Affleck, actorul care joacă rolul lui Batman.

Temându-se că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de necontrolat, legiuitorul oraşului Gotham decide să ia măsuri şi îi declară război noului zeu al oraşului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţa siguranţa întregii planete. Pe lângă Henry Cavill şi Ben Affleck, din distribuţia filmului mai fac parte: Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Amy Adams, Laurence Fishburne şi Diane Lane.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite