Fiica lui Robert Turcescu a semnat contract cu PRO TV: „Sunt recunoascătoare pentru această șansă“

0
Publicat:

Fiica lui Robert Turcescu a dat lovitura. Tânăra în vârstă de 21 de ani a semnat un contract cu PRO TV. Ioana Taisia, Yoyo, a absolvit Facultatea de Comunicare și Filosofie în cadrul Universității Villanova, SUA.

Ioana Taisia este fiica lui Robert Turcescu din prima căsnicie FOTO Libertatea
Ioana Taisia este fiica lui Robert Turcescu din prima căsnicie FOTO Libertatea

  Vorbește Lumea” și „La Măruță” s-au întors din vacanță cu noi sezoane pline de distracție și invitați speciali. Zilnic, telespectatorii au parte de multe surprize, momente senzaționale și informații utile, relatează libertatea.ro.

Yoyo este responsabilă cu voia bună în cadrul emisiunilor "Vorbește Lumea” și „La Măruță”. Cunoscuta creatoare de conținut le arată oamenilor prezenți pe rețelele de socializare cum decurge munca pe platourile de filmare, dar și în spatele camerelor pe durata celor două emisiuni. Tânăra este entuasmată de job-ul său și spune că se simte la PRO TV ca într-o familie.

Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoții, diversitate prin invitați și agitație prin prisma emisiunilor transmise live. Știu că am ce învăța și sunt recunoscătoare pentru această șansă”, spune fiica lui Robert Turcescu.

Ioana Taisia, Yoyo, așa cum îi spun apropiații, are deja comunitate fidelă pe Instagram și TikTok, unde zilnic abordează subiecte despre modă, frumusețe, călătorii, educație și, mai nou, televiziune. Ioana Taisia are 21 de ani și este fiica lui Robert Turcescu din căsnicia cu Corina Ilie.

Cabral are emisiune nouă la Pro TV. „E cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani“

„Săriți de pe fix!/Anything Goes“ este un show care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor. În fiecare ediție, cei opt comedianți - Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate -, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le vor testa imaginația, limitele, îi vor face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor.

Cea mai mare provocare din show-ul „Săriți de pe fix!“ este Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații vor interpreta personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului vom vedea la PRO TV.

Acest proiect nu are numele ăsta din întâmplare, chiar e complet sărit de pe fix! Am avut noroc cu un casting de comedianți și tineri, și fresh, dar în același timp cu experiență, care pot fi săriți de pe fix în așa fel încât să se bucure și cei de acasă. Proiectul se bazează pe spontaneitate și improvizație, domeniu în care toți ai noștri fac performanță. Este o plăcere să lucrez alături de oamenii ăștia care-și iubesc meseria foarte tare și care știu extrem de bine ce au de făcut.

Din punctul meu de vedere, probabil, sunt șanse să fie cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani, pentru că greul cade pe colegii mei, care sunt și ei săriți de pe fix ca și mine. Ce se întâmplă în emisiunea aceasta este neașteptat de la cap la coadă, abordarea pe care o avem este una care până acum nu prea a fost folosită în România, iar planul înclinat este o nebunie în sine, o nebunie în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare și vin buluc“, a spus Cabral.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite