„Ferma vedetelor“: Augustin Viziru îşi trimite unul dintre colegi la ultimul duel dinaintea marii finale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ferma vedetelor“. După aproape trei luni petrecute la fermă, departe de cei dragi, Dan Helgiug şi Augustin Viziru au avut parte de o surpriză de proporţii, vizita unor persoane foarte dragi dându-le putere să lupte până la capăt. Cu toate acestea, mai în glumă, mai în serios, împărţirea marelui premiu a început, iar fiecare concurent negociază procentele pentru diferite avantaje.

„Ferma Vedetelor“: vizite-surpriză

Fermierii au petrecut o nouă zi frumoasă la „Ferma Vedetelor“. Aceştia au avut parte de multe surprize, de oameni dragi pe care nu i-au mai văzut de aproape trei luni. Lacrimile de dor, emoţia, dar şi atmosfera veselă au fost elementele esenţiale ale ediţiei de luni seară,18 mai, iar faptul că Dan şi Augustin au primit vizitele persoanelor dragi le-a dat putere să lupte mai departe. 

Când a deschis uşa uneia dintre camerele dueliştilor, chipul lui Dan s-a luminat. Soţia sa, pe care nu a mai văzut-o de când a intrat în „Ferma Vedetelor“, era acolo. „Dragostea mea, să nu îmi mai dai drumul niciodată“, i-a spus ea. „Creierul meu a refuzat să înţeleagă. Am crezut că e cineva care seamănă cu ea. Efectiv nu mă aşteptam“, a mărturisit, la rândul său, Dan Helciug. Astfel, Elena, soţia lui Dan, a intrat direct în jocul fermierilor pentru a câştiga 30 de minute de intimitate cu soţul ei. Toţi s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Dan să îngroape mai repede balotul şi să petreacă timp cu soţia.

Concurenţii l-au ajutat pe Dan să îngroape baloturile FOTO Pro TV

image

Mama lui Augustin Viziru a ajuns la „Ferma vedetelor“

Surpriza a fost la fel de mare şi pentru Augustin, concurentul căruia Nea Raţă i-a adus mama la „Ferma vedetelor“. Întâlnirea dintre cei doi a fost, de asemenea, emoţionantă şi acompaniată de o îmbrăţişare lungă care a compensat aproape trei luni de dor. „Îmi era dor de tine tare“, i-a spus ea. După depănarea amintirilor din copilăria lui Augustin, mama sa a asistat şi la numirea lui în funcţia de fermier al săptămânii, pentru a doua oară. „Fermierul şef este un copil, pentru că mama e aici“, a spus Iulia Vântur. La aflarea veştii, el i-a spus mamei sale: „Trebuie să mă feliciţi că am dus competiţia asta până la sfârşit. O dată cu imunitatea asta ajung până în faza finală. Tot ce a depins de mine a ieşit aşa cum a trebuit“.

Augustin Viziru alături de mama sa FOTO Pro TV

image

„Ferma vedetelor“: Nea Raţă, veşnic neobosit

Nea Raţă a venit cu sarcini noi. Pus pe treabă, el a adus materiale de construcţie, dar şi o nouă competiţie pentru recompense delicioase şi surprize. Fiecare dintre ei a trebuit să transporte un balot dus-întors doar prin rostogolire. Cel care a câştigat a fost Ionuţ Iftimoaie, însă acesta i-a oferit lui Augustin coşul de picnic câştigat, pentru a petrece mai mult timp cu mama sa. Cu toate acestea, Ionuţ nu a scăpat nici de această dată de pedepsele lui Nea Raţă. Ionuţ a fost desemnat să ia din dormitor, în două minute, tot ce au nevoie pentru 24 de ore, deoarece va fi închis. El s-a descurcat de minune şi a reuşit să ia pături, saltele, haine, perne şi cearceafuri. Pedeapsa i-a determinat să se instaleze în bucătărie, unde au petrecut o seară ca în tabără, cu distracţie şi glume.

Ionuţ Iftimoaie şi Cristina Cioran FOTO Pro TV

image

În ediţia din această seară, 19 mai, difuzată de la 20.30, la Pro TV, telespectatorii vor afla pe cine va decide Augustin să pună servitori, o decizie foarte importantă, deoarece va trimite pe unul dintre ei la ultimul duel înainte de marea finală transmisă live pe 30 mai. Negustorul Vasile va aduce noi provocări, iar Ionuţ se va bucura de o vizită care îi va lumina sufletul. 

„Ferma vedetelor“, lider de audienţă pe toate segmentele de public

„Ferma Vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare, între 20.31 şi 22.18, de aproximativ 1,5 milioane de români la nivel naţional. În minutul de aur, de la 22.27, aproximativ 2,2 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite