Fanii „Game of Thrones“ mai au de aşteptat un an pentru ultimul sezon al serialului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Game of Thrones nu se vor bucura anul acesta de serialul favorit FOTO HBO
Fanii Game of Thrones nu se vor bucura anul acesta de serialul favorit FOTO HBO

Televiziunea HBO a confirmat, joi, că ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, care va avea şase episoade, va fi lansat în anul 2019, scrie Reuters.

HBO nu a precizat, însă, luna în care va avea premiera sezonului 8.

În vara trecută, au început să circule zvonuri potrivit cărora ultimul sezon al show-ului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” nu va fi lansat în 2018.

Pentru fanii serialului, nerăbdători să afle ce personaj va ocupa în final Tronul de Fier, aceasta va fi cea mai mare perioadă de aşteptare a unui nou sezon, notează AFP.

Producţia ultimului sezon al show-ului a început în octombrie şi este de aşteptat ca filmările să se încheie la jumătatea acestui an.

Casey Bloys, directorul de programe HBO, a spus că vor fi filmate mai multe variante de încheiere a serialului, ca măsură de siguranţă împotriva unor posibile atacuri ale hackerilor sau dezvăluiri ale scenariului înainte de lansare.

Creatorii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss, au spus în 2016, pentru Entertainment Weekly, că inenţionează să facă ultimul sezon al serialului cât se poate de spectaculos. HBO a precizat, joi, că cei doi vor fi şi regizori ai ultimului sezon.

Cel de-al şaptelea sezon al serialului s-a încheiat în luna august, cu o medie de peste 30 de milioane de spectatori pe episod în Statele Unite ale Americii, pe platforme multiple.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite