Topul celor mai piratate seriale din 2017:„Game of Thrones“ e încoronat pentru al şaselea an la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jon Snow luptă cu duşmani mai puternici decât pirateria FOTO HBO
Jon Snow luptă cu duşmani mai puternici decât pirateria FOTO HBO

Pentru al şaselea an la rând, „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor“ este cel mai piratat serial din lume. Chiar şi aşa, cel de-al şaptelea sezon al producţiei HBO s-a bucurat de cele mai bune cifre de audienţă de la debut. În clasamentul celor mai piratate show-uri din 2017 sunt şi trei titluri noi.

Nicio surpriză aici! „Game of Thrones“ rămâne şi în 2017 cel mai piratat serial, potrivit unui clasament întocmit de Torrentfreak pe baza numărului de descărcări ilegale de pe platforma BitTorrent. 

Totuşi, anul acesta, echipa HBO nu a fost foarte afectată de piraterie pentru că, în mod surprinzător, scurgerile de informaţii, spoilerele şi pirateria masivă nu au distrus însă interesul pentru serial, din contră. 

Dovadă stă faptul că vara aceasta „Game of Thrones“ a fost mai popular ca niciodată, cu audienţe uriaşe (un total de peste 16,6 milioane de telespectatori pe toate canalele) în ciuda faptului că, până în septembrie, a fost descărcat ilegal de peste un miliard de ori, episodul patru din sezonul 7 a apărut online înainte de premieră, iar penultimul episod a fost difuzat din greşeală chiar de un post HBO din Spania cu patru zile înainte de data stabilită. Ultimul sezon „Game of Thrones“ va apărea abia în 2019.

La fel ca anul trecut, serialul post-apocaliptic horror „The Walking Dead“ este pe locul 2 în topul celor mai piratate seriale, iar podiumul este completat de seria cu supereroi „The Flash“. „The Big Bang Theory“ ocupă locul 4, cu două poziţii mai sus decât anul trecut, şi este singura comedie inclusă în top. 

Topul zece al celor mai piratate producţii din 2017 este în mare parte alcătuit din nume ce apar constant în astfel de clasamente, însă există şi câteva care debutează: animaţia „Rick and Morty“ (locul 5), „Prison Break“ (6) şi „Sherlock“ (7). 

Serialul istoric „Vikingii“ se clasează pe locul 8, iar ultimele două poziţii din topul celor mai piratate seriale din 2017 revin producţiilor „Suits“ (care-şi menţine locul de anul trecut) şi „Arrow“ (care anul acesta a picat de pe locul 5 pe 10). 

   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite