„Exatlon“, schimbare importantă de format: cum vor fi eliminaţi concurenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al doilea sezon „Exatlon“ va avea premiera în această săptămână, iar producătorii reality-show-ului de la Kanal D au anunţat o schimbare majoră în formatul emisiunii.

„Exatlon“ va începe miercuri, 29 august, la ora 19.30, cu 30 de minute mai devreme faţă de ora de difuzare a sezonului precedent. Show-ul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de miercuri până duminică.  

Producătorii competiţiei de la Kanal D anunţă totodată o schimbare importantă de format: „În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, şi nu în urma SMS-urilor, ca în sezonul anterior“.  

  

 Astfel, potrivit Kanal D, în noul sezon intră adevăraţi campioni, pasionaţi de sport, oameni pregătiţi fizic şi psihic, determinaţi să rămână până la final în concurs, pentru a demonstra că nu au ajuns întâmplător în competiţie şi pentru a câştiga marele premiu de 100.000 de euro. 

Cei 20 de concurenţi, 10 Faimoşi şi 10 Războinici, se află deja în Republica Dominicană şi sunt gata să înceapă competiţia.

Schimbarea privind modalitatea de eliminare vine după ce în primul sezon al show-ului au existat mai multe controverse cu privire la metoda-SMS. Fanii s-au declarat nemulţumiţi de rezultatele televotingului şi au fost de părere că nu este corect ca un concurent să plece acasă în ciuda faptului că reuşeşte să câştige probe fizice importante pentru echipa sa. 

În primul sezon, a existat şi un complot pus la cale în mediul online. Profitând de faptul că au dreptul să voteze concurenţii pe care îi vor eliminaţi din show, fanii Exatlon au votat-o spre eliminare pe Diana Bulimar, considerată una dintre cele mai puternice concurente din echipa Faimoşilor, şi nu pe cel mai slab, tocmai pentru a destabiliza echipa şi a-i da o lecţie lui Giani Kiriţă, criticat pentru comportamentul lui agresiv. 

Echipa Faimoşilor este formată din nume importante ale sportului românesc şi vedete pasionate de sport şi viaţă sănătoasă. Monica Roşu - dublu medaliată la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristina Nedelcu - multiplă campioană mondială la gimnastică aerobica, Yamato Zaharia -  multiplu campion mondial la Kempo, Ana Georgescu - campioană internaţională la gimnastică ritmică, Silvia Stroescu- campioană olimpică la gimnastică, Cristi Pulhac - fotbalist de top,  Mirel Drăgan – multiplu campion mondial, european şi naţional la Kempo, Adrian Blidaru - jucător profesionist de baschet, Lili Sandu – cântăreaţa, actriţa, şi What’s UP – compozitor, cântăreţ şi producător muzical, aceştia sunt cei 10 Faimoşi care vor lupta împotriva celor 10 Războinici, adversari redutabili, pregătiţi şi ei pentru marea înfruntare de la „Exatlon”, prin preocupările sportive pe care fiecare dintre ei le are în viaţă profesională sau privată.

Imagine indisponibilă

Din echipa Războinicilor fac parte Ciprian Silasi - cântăreţ de muzică populară, Corina Petruţ - make-up artist, Alin Andronic - student,  Ana-Maria Otvos - antrenor de fitness, Doru Mesesan - antrenor de fitness, lulian Pîtea- instructor de schi, Ana Ţăran – antrenor personal, Beatrice Olaru – antrenor fitness, Naomi Muscă – studentă, Călin Novacescu – antrenor de fitness şi taekwondo.

Imagine indisponibilă
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite