Eurovision România 2018: Tavi Clonda şi Xandra intră în cea de-a treia semifinală. Ce invitaţi cântă pe scena de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria semifinalelor Eurovision România continuă duminică, 4 februarie, la Craiova, cu un nou spectacol. Nu vor lipsi nici invitaţii speciali.

Pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova vor concura Erminio Sinni & Titziana Camelin („All The Love Away“), Zavera („Come Back To Me“), Mareş Pană („Daydreamer“), Aurel Dincă („Fire In The Sky“), Tavi Clonda („King“), VYROS („La La La“), Diana Brătan („Paint It Rainbow“), Carolina Gorun („Reach Out For The Stars“), Elena Hasna („Revival“), Eliza Chifu („So Good Without You“), Ayona („The Story Goes On“) şi Xandra („Try“). 

Cea mai nouă piesă a lui Florin Ristei (FreeStay) şi un Tribut Queen susţinut de Dan Helciug sunt atracţiile extraconcurs ale semifinalei Eurovision de la Craiova.

Florin Ristei şi trupa sa – FreeStay – cel mai de succes proiect de „Live Band“ din România, vor cânta mai multe piese, printre care şi noul lor single - „Dacă sunt lup“. Trupa va face show şi cu una dintre cele mai tari melodii din istoria Eurovision – „Fairytale“, care l-a transformat pe norvegianul Alexander Rybak în marele câştigător al finalei internaţionale din 2009. 

image

FOTO TVR

Al doilea recital al semifinalei de la Craiova este un tribut pe care Dan Helciug îl dedică legendarei trupe Queen şi are ca invitat special pe tânăra soprană Mihaela Alexa. „«My Queen Tribute» este omagiul meu muzical adus trupei britanice. Am visat acest proiect încă din adolescenţă, eu fiind un mare fan Freddie Mercury“, spune Dan Helciug despre show-ul pe care l-a pregătit.

image

Dan Helciug FOTO TVR

Telespectatorii vor afla, pe 4 februarie, în direct, la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00, cei trei finalişti ai semifinalei de la Craiova din show-ul prezentat de Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu. Cei doi artişti vor fi susţinuţi, din Camera Verde, de Alina Şerban, vedeta TVR Craiova, care va culege impresiile, reacţiile şi emoţiile artiştilor.

Cu o seară înaintea spectacolului de duminică, sâmbătă, în direct la TVR 1, de la ora 22:00, urmărim „Culise Eurovision 2018“, o serie de emisiuni live despre ultimele pregătiri pentru show-uri, impresii la cald, imagini de la repetiţii şi de la conferinţele de presă premergătoare evenimentelor. 

Citeşte şi:

Cine sunt primii 3 finalişti Eurovision România 2018: Alex Florea nu se numără printre cei aleşi de juriu VIDEO

 

Câte puncte a primit fiecare concurent în prima semifinală Eurovision România 2018: unul dintre participanţi nu a mai urcat pe scenă VIDEO

 

Clasamentul şi toate interpretările din a doua semifinală Eurovision România 2018: o concurentă a reuşit performanţa de a nu primi nici măcar un punct VIDEO

Doina Gradea, despre Eurovision: „Mi-aş dori să organizăm la Timişoara, până în 2021, nu doar finala naţională, ci şi pe cea internaţională“

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite