Elena Vijulie Tănase, noul director al Radio Europa Liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Vijulie Tănase FOTO
Elena Vijulie Tănase FOTO

Jurnalista Elena Vijulie Tănase, care a plecat în urmă cu câteva săptămâni de la postul Digi24, va conduce platforma digitală Radio Europa Liberă, scrie Pagina de Media.

Potrivit sursei citate, Elena Vijulie va fi, de la 1 septembrie, director al Radio Europa Liberă. Poziţia a fost deţinută, până în urmă cu câteva luni, de Sabina Fati.

Elena Vijulie a confirmat informaţia pentru Pagina de Media, fără a da alte detalii.

Radio Europa Liberă şi-a relansat serviciul media pentru România la sfârşitul anului 2018. Serviciul Radio Europa Liberă/ România a fost relansat, dar nu ca post de radio cu licenţă, ci sub forma unei platforme online de conţinut.

La relansare, Sabina Fati a fost numită coordonator al proiectului.

La sfârşitul lunii iulie, Elena Vijulie pleca de la Digi 24, după opt ani de activitateVenise la postul de ştiri în august 2012, ca şef al departamentului politic. Ulterior, a realizat o serie de emisiuni şi proiecte de istorie recentă.

„Este o demisie amânată“, spunea atunci Elena Vijulie Tănase. „Personal, cred că am nevoie de altă ambianţă profesională. În mod cert, am nevoie de o schimbare. Cred că pandemia ne ajută pe toţi să ne vedem mai clar priorităţile“, a explicat Tănase. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite