Elena Udrea, impresionată de „Popeye“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Dinescu a avut un ajutor în bucătărie: Elena Udrea FOTO TVR
Mircea Dinescu a avut un ajutor în bucătărie: Elena Udrea FOTO TVR

Elena Udrea a lăsat preocupările politice la o parte preţ de câteva ore şi a intrat în bucutărie alături de Mircea Dinescu, la ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Politică şi delicateţuri“, transmisă duminică, 15 iunie, la ora 16.45, la TVR 1.

Elena Udrea acceptat invitaţia lui Mircea Dinescu de a învăţa reţete noi şi, mai apoi, de a le savura în compania muzicii lăutăreşti şi a unui vin bun.

Pentru că invitata sa a declarat că de aproximativ un an este la dietă, fiind foarte atentă la ceea ce mănâncă, poetul a hotărât să pregătească mai întâi două salate, una numită „de chef lung“, cu varză, stafide, nuci, seminţe de dovleac şi o a doua, „Popeye“, cu spanac, roşii, ardei copţi şi frunze de mentă.

„M-a impresionat domnul Dinescu astăzi, pentru că a venit cu salate atât de simplu de făcut, atât de gustoase şi sofisticate în acelaşi timp. Mă gândeam că facem ceva complicat, aşa cum obişnuieşte dânsul să facă, dar chiar m-a surprins plăcut“, a declarat Udrea.

Pentru felul doi, Dinescu i-a pregătit invitatei sale două reţete pe bază de ardei copţi: ardei copţi umpluţi cu fasole bătută şi ardei copţi umpluţi cu caşcaval. Elena s-a dovedit un bun ajutor în bucătărie: a tăiat varza, a decojit ardeii şi nu s-a sfiit să guste din toate ingredientele.

Discuţia dintre cei doi a curs precum vinul rose ales de Dinescu pentru a însoţi bucatele. S-a vorbit despre rolul femeii în viaţa politică şi planurile politice ale Elenei Udrea, iar taraful Trei Tăciuni condus de George Strugurel a înveselit atmosfera.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite