Documentare cu animale sălbatice. Patru recomandări din programul TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Documentare cu animale sălbatice
Documentare cu animale sălbatice

Cei care vor să se relaxeze în faţa micului ecran şi să vadă documentare cu animale sălbatice la TV au câteva alegeri de făcut din programul TV de azi. Iată câteva recomandări:

Documentare cu animale sălbatice. Echo şi elefanţii din Amboseli. Animal Planet. 21:05. Ploile au readus la viaţă Amboseli, salvând elefanţii de la moartea prin înfometare. Pentru unul dintre ei e însă prea târziu. Din avion, Katito vede un elefant mort.

Echo, femela de elefant, trebuie să îşi găsească hrana, evitând noroiul periculos în care s-a prins o altă femelă conducătoare. Amboseli Trust for Elephants încearcă să o ajute.

Documentare cu animale sălbatice. Monştrii apelor. Discovery World. 23:40. Jeremy Wade, pescar extrem, revine pentru încă un sezon din „Monştrii apelor”, continuânduţi misiunea de a cutreiera lumea în căutarea unor peşti de apă dulce ucigaşi. 

În acest sezon, Jeremy ajunge în Noua Zeelandă, ca să afle dacă povestea unui mâncător de oameni este o simplă legendă sau dacă e vorba despre aceeaşi făptură care a atacat scufundători, a capturat un copil şi a devorat oi vii. Jeremy pleacă apoi în Papua Noua Guinee ca să investigheze o serie de decese bizare, care s-au produs pe Râul Sepik, şi în final porneşte pe urmele unor făpturi despre care se spune că ar devora anumite părţi din corpul bărbaţilor. 

Documentare cu animale sălbatice. Viaţa de pe Galapagos, pe Viasat Nature

Documentare cu animale sălbatice. Nat Geo Wild. 22:00. Vremea urşilor. Urmăreşte periplul a trei urşi tineri, din specii diferite, care învaţă să se descurce în habitate extrem de variate.

Documentare cu animale sălbatice. Galapagos. Viasat Nature. 21:50. În imensitatea Oceanului Pacific se află un arhipelag unic în lume. Insulele vulcanice mirifice reprezintă cadrul în care viaţa s-a dezvoltat miraculos, departe de restul lumii. Astfel a apărut acest tărâm al curiozităţilor biologice. 

La 200 de ani după ce Charles Darwin a pus piciorul pe ţărmurile Insulelor Galapagos, Sir David Attenborough vine să exploreze acest arhipelag misterios şi sălbatic. Aici, într-un cadru deosebit al florei şi faunei, Darwin şi-a conceput teoriile revoluţionare ale evoluţiei. Şi în zilele noastre oamenii de ştiinţă continuă să facă descoperiri esenţiale pentru ştiinţă pe măsură ce studiază istoria evolutivă a Insulelor Galapagos. 

Prin abordarea sa unică, Sir David Attenborough schimbă radical modul în care percepem Isulele Galapagos. Acestea au stat la baza teoriei evoluţioniste a lui Darwin tocmai pentru că ele reprezintă un laborator live, un univers la scară mică, ce a dat naştere şi a asistat la extincţia multor specii de plate şi animale. Prezentat într-un stil vizual inovator cu ajutorul unor tehnici de filmare de excepţie, acest serial înfăţişează în detaliu varietatea extraordinară a habitatului sălbatic şi evocă specificul diferit al fiecărei insule.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite