Delia, luată la roast de Iulia Albu. „Sunt cea mai tare artistă. Nu există nimic peste mine. Foarte rar bărbatul meu“ VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediția specială „iUmor“ de duminică seara, Iulia Albu s-a „transformat“ în Delia și a făcut glume acide la adresa cântăreței.

Delia a avut o surpriză uriașă când a fost ironizată într-un moment umoristic de către Iulia Albu.

Gala Premiilor Muzicale, o ediție specială „iUmor“, transmisă duminica seara, la Antena 1, a adus o mulțime de surprize și câteva roast-uri de senzație.

Iulia Albu în rolul Deliei Matache
Iulia Albu în rolul Deliei Matache FOTO Antena 1

Iulia Albu o a imitat-o pe Delia și a susținut un moment umoristic plin de ironii la adresa cântăreței, dar a avut în vedere și alte nume mari din showbiz: Andra, Loredana și Antonia. Nu au lipsit nici apropourile la scandalul recent în care a fost implicată Delia, atunci când a spus că nu-și dorește copii.

 „Eu pot să vorbesc doar despre mine, asta este foarte ușor! Cel mai mișto lucru la mine este sora mea. Îmi place foarte mult să petrecem serile împreună, ca atunci când eram mici și să vorbim, bineînțeles, despre mine. Oana (Oana Matache, sora Deliei – n.r.) e foarte talentată, doar că n-a prea avut noroc. Bine, e și vina ei. Eu când am spus că dacă faci copii te încurcă la carieră, exact la soră-mea, m-am referit, dar acuma sunt și alte exemple. De exemplu, Lidia Buble, care n-a avut nevoie de copii ca să încurce la carieră. S-a descurcat foarte bine și singură“, a spus Iulia Albu în roast-ul ei.

Loredana, aflată la masa juriului, nu a scăpat nici ea „netaxată“: „Lumea spune că eu și Loredana semănăm. Nu știu de ce, să nu exagerăm. Plus că a făcut mai multe decât mine în viață. Eu n-am jucat într-un musical și nici nu am făcut filme. Poate ați văzut «A doua cădere a Constantinopului», care, coincidență, a fost și prima ei cădere la pat“.

Una peste alta, sunt cea mai tare artistă și cea mai frumoasă femeie. Nu există nimic peste mine. Foarte rar bărbatul meu“, a mai spus Iulia Albu în rolul Deliei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite