Dat afară de la Digi 24, deputatul Eugen Nicolicea şi-a făcut dreptate la Antena 3, care a titrat: „Halucinant! Invitat dat afară pentru opinii diferite“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolicea şi-a primit „dreptatea“ la Antena 3 FOTO Marian Iliescu
Eugen Nicolicea şi-a primit „dreptatea“ la Antena 3 FOTO Marian Iliescu

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, dat afară din studioul Digi 24 după ce i s-a adresat într-o manieră grosolană jurnalistului Moise Guran, a fost găzduit de Antena 3, unde a continuat în aceeaşi notă.

În ediţia din 14 iunie a emisiunii „Sinteza Zilei“ invitat a fost deputatul PSD Eugen Nicolicea, care şi-a expus nestingherit punctul de vedere, în aceeaşi manieră pentru care a fost dat afară din studioul Digi 24, notează site-ul Paginademedia.ro.

Antena 3 a difuzat imagini cu momentul de la televiziunea RCS&RDS, în timp ce burtiera titra: „Halucinant: Invitat dat afară pentru opinii diferite.“ Mai mult decât atât, aceeaşi sursă scrie că deputatul a fost felicitat pentru că l-a întrebat pe moderatorul Cosmin Prelipceanu câţi telespectatori are Digi24, iar Mihai Gâdea a prezentat inclusiv datele de audienţă ale posturilor de ştiri din seara respectivă.

Printre altele, Eugen Nicolicea a declarat la Antena 3 că Moise Guran „a bătut câmpii cu graţie“, l-a acuzat pe Cosmin Prelipceanu că nu a intervenit şi a afirmat că „lucrurile erau montate“. 

„Indiferent că e bine, că e rău, el rânjeşte. Îşi arăta dantura de porţelan pe care bănuiesc că o freacă cu tix“, a mai declarat Nicolicea, citat de Paginademedia.ro. Deputatul a continuat prin a sublinia că şi-a dat doctoratul în procesul de calomnie şi a câştigat 13 din 14 procese: „Aşa că ştiu foarte bine ce spun. La capitolul acesta sunt chiar specialist în insultă şi calomnie, aşa că chiar îi aştept să mă dea în judecată.“

Amintim că luni, 13 iunie, Cosmin Prelipceanu a întrerupt dezbaterea din cadrul emisiunii „Jurnalul de Seară“ şi l-a poftit afară din platou pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, după ce acesta din urmă l-a jignit pe jurnalistul Moise Guran. „Râzi ca fraierul. Vorbeşti prostii cu gura plină. Nu ţi-ar fi ruşine! Obrăznicături ca tine am tot văzut pe post. Nu am venit aici să găsesc un sicofant ca el“, a spus Nicolicea, în ciudat intervenţiilor repetate ale moderatorului Cosmin Prelipceanu, care l-a rugat să se controleze. În cele din urmă, moderatorul Digi 24 l-a rugat să părăsească platoul: „Nu vă permit să veniţi aici şi să ne jigniţi. V-am ascultat cu mare atenţie, v-am arătat respectul cuvenit, dar din această secundă nu mai aveţi ce căuta în acest studiou.“ Mai multe detalii găsiţi aici. 

Ulterior, Moise Guran le-a cerut scuze telespectatorilor săi pentru faptul că trebuie să scurteze timpul alocat emisiunii „Biziday“ pentru a explica încă o dată afirmaţiile făcute care l-au deranjat pe deputatul PSD. „Pe mine domnul Nicolicea m-a făcut prost, fraier, slab pregătit, în toate felurile, dar eu nu intru într-o astfel de dezbatere, pentru că asta nu este o dezbatere“, a mai comentat Moise Guran. Ediţia integrală a emisiunii „Biziday“ din data de 13 iunie poate fi urmărită aici

Momentul în care deputatul PSD Eugen Nicolicea foloseşte un limbaj suburban la adresa jurnalistului Moise Guran

     

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite