Deputatul Eugen Nicolicea a fost dat afară din studioul Digi 24 după ce l-a jignit pe jurnalistul Moise Guran VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Eugen Nicolicea l-a insultat pe jurnalistul Moise Guran FOTO Captură Digi 24
Deputatul PSD Eugen Nicolicea l-a insultat pe jurnalistul Moise Guran FOTO Captură Digi 24

Cosmin Prelipceanu a întrerupt dezbaterea din cadrul emisiunii „Jurnalul de Seară“ şi l-a poftit afară din platou pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, după ce acesta din urmă l-a jignit pe jurnalistul Moise Guran.

„«Jurnalul de Seară» a întrerupt dezbaterea cu politicienii, în ediţia de luni seară, în momentul în care unul dintre ei - deputatul PSD Eugen Nicolicea - a încălcat regulile unei discuţii civilizate şi l-a jignit pe Moise Guran, realizatorul «Biziday». La Digi24, respectăm libertatea de exprimare a invitaţilor noştri, ne place să avem în studioul nostru oameni cu opinii cât mai diferite, dar sancţionăm atacul la persoană şi insultele de orice fel, conform Codului Digi24“, se arată într-un text publicat pe site-ul televiziunii.


În ediţia din 13 iunie a talk show-ului „Jurnalul de Seară“, jurnalistul Moise Guran a avut o intervenţie, fiind rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, care în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost citat în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, a declarat că românii trebuie să aleagă între pâine şi cătuşe.


„Nu e nevoie să aleagă, alege domnul Nicolicea pentru ei. Domnul Dragnea face licitaţiile, domnul Nicolicea dă amnistiile din când în când, la intervale regulate, sub o formă sau alta. Întreabă-l pe domnul Nicolicea ce este aceea «intenţie indirectă», iar apoi întreabă-l ce se întâmplă atunci când o infracţiune este redefinită în raport cu cei care sunt cercetaţi pentru faptă înainte de redefinire sau au fost deja condamnaţi“, a comentat, printre altele, Moise Guran.

     

„Păi, probabil că nu i-a spus nimeni că vorbeşte prostii. Vorbeşti despre o grămadă de lucruri pe care nu le ştii. Eu nu am văzut în viaţa mea un reporter, sau ce zici că eşti, să vorbească prostii cu atâta siguranţă. Ai spus numai prostii“, a intervenit deputatul PSD. „Râzi ca fraierul. Vorbeşti prostii cu gura plină. Nu ţi-ar fi ruşine! Obrăznicături ca tine am tot văzut pe post. Nu am venit aici să găsesc un sicofant ca el“, a continuat Nicolicea, în ciudat intervenţiilor repetate ale moderatorului Cosmin Prelipceanu, care l-a rugat să se controleze.


„Nu suntem la acel tip de emisiuni în care cel care înjură cel mai tare câştigă“, i s-a adresat Moise Guran deputatului, subliniind că „nivelul discuţiei este mult prea jos.“ „Dar nici cel care latră cel mai tare nu are dreptate“, a răspuns Nicolicea.


Acesta a afirmat că Moise Guran este „prost pregătit“, l-a numit „acolit“ şi a susţinut că jurnalistul l-a acuzat de fapte grave fără dovezi. „Nu vă permit să veniţi aici şi să ne jigniţi. V-am ascultat cu mare atenţie, v-am arătat respectul cuvenit, dar din această secundă nu mai aveţi ce căuta în acest studiou“, a fost reacţia lui Cosmin Prelipceanu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite