„Dansez pentru tine“, în ploaie: 400 de litri de apă consumaţi pentru fiecare număr de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emisiunea începe vineri, de la 20.30, la Pro TV
Emisiunea începe vineri, de la 20.30, la Pro TV

Dansul în ploaie va fi principala probă în a patra ediţie a emisiunii de la Pro TV. Vineri, de la 20.30, telespectatorii vor fi martori şi la confruntările de quickstep, rumba şi paso doble.

În episodul din 8 noiembrie, telespectatorii se vor bucura de un spectacol pus în scenă ca la carte, pentru fiecare dans în ploaie fiind alocaţi 400 de litri de apă. Elena Ionescu şi Freek îi vor înfrunta pe Iulia Clişu şi Dima Trofim, iar celelalte stiluri de dans vor evidenţia aptitudinile participanţilor, pe ritmuri energice de quickstep şi paşi de rumba şi paso doble. 

Surorile Cheeky Girls vor reveni în ringul visurilor pentru un dans umanitar emoţionant. „Deja suntem pline de vânătăi, ne străduim să facem totul perfect şi să impresionăm telespectatorii“, a zis Monica.

Coregraful Lilian Cărăuş şi fiica lui, Lana, se vor ocupa de al doilea dans pentru un caz umanitar. „Lana a fost foarte emoţionată când a aflat pentru ce vom dansa vineri. A fost copleşită, iar acum depune mult efort, vrea ca totul să iasă cât mai bine“, a mărturisit Lilian. Cele două cazuri sociale de mâine vor fi Alberta Moşneguţu şi Ştefan Orheanu.


Alberta Moşneguţu a venit pe lume fără mâini şi fără femururi. Abandonată în spital după naştere, fetiţa a avut norocul să fie salvată de Viorica Pârvan, un asistent maternal, care a înscris-o la Şcoala Populară de Arte, la canto şi la desen. În ciuda problemelor, Alberta cântă la orga electronică, desenează şi scrie poezii cu ajutorul degetelor de la picioare. Anul acesta, sub numele de Lorelai, fetiţa şi-a lansat primele trei cărţi: „Zâmbet de înger“, „Creştinarea lui Dracula în cetate“ şi „Eroii, iubirile mele“. Mai mult, Alberta a strâns zeci de premii la concursurile de muzică, poezie şi pictură, demonstrând că niciun neajuns nu poate sta în calea celui care vrea cu adevărat să exceleze.

Ştefan Orheanu îşi doreşte să participe la campionatul european de dans irlandez, ce va avea loc în Cracovia, dar nu are resurse financiare pentru transport, cazare şi masă. El şi-a descoperit pasiunea pentru dansul irlandez la şase ani, când a văzut spectacolul Lord of the dance al lui Michael Flatley.

dansez pentru tine

Şi prezentatorii emisiunii se vor remarca prin eleganţă şi talent: frumoasa Iulia Vântur va putea fi admirată într-o rochie din paie, iar Ştefan Bănică va cânta varianta acustică a piesei „Dragostea doare“ (muzică şi versuri proprii), de pe următorul său album, ce va apărea în noiembrie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite