Dan Negru, despre un reality show filmat în urmă cu 20 de ani, la care au participat ruşi şi ucraineni: „Jocurile haioase ei le trăiau cu intensitatea unui război” VIDEO

0
0
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

În urmă cu 20 de ani, Dan Negru a fost gazda unei emisiuni de divertisment la care au participat ruşi şi ucraineni. La această emisiune s-au luptat România şi Italia, dar şi Rusia şi Ucraina.

Fostul moderator al Antenei 1 a prezentat în jurul anului 2000 una dintre cele mai apreciate emisiuni europene de divertisment „Jeux sans Frontiers” din Saint Tropez. Emisiunea a fost transmisă în Ucraina, Rusia, Italia şi România.

Fiind emisiune de divertisment, Dan Negru nu s-a aşteptat la agresivitate din partea ruşilor şi a ucrainenilor: „M-a speriat atunci agresivitatea cu care luptau ruşii şi ucrainenii”, conform spuselor sale. De atunci, putem afirma, că exista o rivalitate între cele două ţări: „Jocurile simple, haioase ei le trăiau cu intensitatea unui război!”

Acesta mărturiseşte că se simte bine la gândul că este european şi că este departe de Rusia, Ucraina şi Cecenia: „Atunci-acu'20 de ani-a fost prima dată când m-am simţit bine că sunt european, apropiat de Italia sau Franţa şi departe de Rusia, Cecenia, Ucraina, Belarus şi care or mai fi...”

VIDEO

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite