Cum a murit un concurent de la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost aviator în vârstă de 78 de ani, admis în etapa următoare a show-ului „Românii au talent“ pentru vigoarea sa neobişnuită, a fost comemorat în cadrul emisiunii după ce a murit în urma unui accident de maşină.

Fostul aviator, mort într-un accident de maşină

Cea de-a treia ediţie a show-ului „Românii au talent“ a adunat persoane dedicate unui vis care cu ajutorul show-ului poate deveni realitate. Între aceştia a fost prezent şi Ioan Dunca, un concurent din Iaşi, în vârstă de 78 de ani, care, neînsoţit, a venit pe scena talent-show-ului de la Pro TV pentru a spune poveşti şi pentru a-şi arăta simpatia faţă de Andra. 

„Vai, doamna Andra, ce frumoasă sunteţi. V-aş lua de nevastă, dar nu mă lasă nevastă-mea, care s-a dus pe lumea cealaltă acum 15 ani“, a început el. Totodată, acesta a povestit că timp de 33 de ani a fost aviator, iar din 1990 a ieşit la pensie. 

„Aş vrea să mânânc pensie încă pe atât, dacă mă ajută bunul Dumnezeu şi juriul“, a spus bătrânul. Aceasta a făcut flotări pe scenă, a cântat şi a impresionat cu voinţa sa de fier, cu glumele sale, dar şi cum incredibila poftă de viaţă. 

„Mie mi-aţi dovedit încă o dată că tinereţea nu are legătură cu anii din buletin, ci cu vitalitatea şi pofta de viaţă. Vă admir pentru asta şi vă respect enorm. Sunteţi cel mai tânăr om pe care l-am văzut“, i-a mărturisit Mihaela Rădulescu. Pentru poveştile spuse cu pasiune, Ioan Dunca a primit patru de „Da“, însă nu va mai putea fi văzut în etapa următoare. Concurentul a murit într-un accident de maşină, după ce a traversat neregulamentar.

Mihaela Rădulescu: „A trecut în «finala» vieţii“

„Scumpul nostru coleg! Rămâi cu bine!“, i-au scris membrii Clubului Pensionarilor Tătăraşi din care făcea parte, mesaje venind şi din partea fanilor emisiunii. Mai mult, vedetele au avut şi ele un cuvânt de spus. „Lecţie de viaţă! Mulţumim! Odihnească-se în pace!“, a reacţionat Pavel Bartoş, fiind completat de Teo Trandafir: „Ioan Dunca a încetat din viaţă. Dumnezeu să-l ierte“. 

Mihaela Rădulescu a scris pe Facebook că îi mulţumeşte „bătrânelului simpatic“ care a dat exemplul tinereţii veşnice. „Din atâtea emoţii şi zâmbete, mi-a revenit în minte bătrânelul atât de simpatic şi plin de viaţă pe care l-am trecut toţi în etapa următoarea, dar care a murit. A trecut în «finala» vieţii, câştigând bucuria de a ne fi învăţat lecţia supremă. Îi dăruiesc gândul meu bun, transmit condoleanţe familiei care n-a ştiut de prezenţa lui acolo şi îi mulţumesc pentru imensa căldură cu care ne-a îmbrăţişat, arătându-ne ce fantastică e iubirea de viaţă şi pofta de a trăi în tinereţe veşnică“, a scris vedeta.

Concurenţii sexy, pe val

Prima concurentă care a reuşit să impresioneze membrii juriului a fost Bianca Coştiug, elevă în vârstă de 17 ani, care a prezentat un număr de belly dance tribal aparte, plin de frumuseţe, pasiune şi cu mişcări senzuale care au isterizat publicul.

„Sunt fascinată de faţa ta atât de frumoasă. E primul dans din categoria asta care îmi place cu adevărat“, i-a spus Mihaela Rădulescu. „Ai nişte ochi care curentează, foloseşte acest atu care te diferenţiază“, a sfătuit-o Andi Moisescu. Fiecare membru de la masa juriului a oferit câte un „Da“, iar tânăra a mers mai departe.

Bianca Coştiug a cucerit publicul cu frumuseţea sa FOTO Pro TV

image

Scarlevschi Cristina, cu numele de scenă Krispy, a demonstrat că dansul la bară poate să fie şi altfel decât vulgar. Cu toate că nu a făcut sport şi nu a exersat foarte mult, Krispy a executat un număr de dans la bară plin de eleganţă, demonstrând o tehnică incredibilă. „Până la Olimpiadă să vedem ce se întâmplă în această competiţie“, i-a spus Andra, trecând-o mai departe.

Krispy, la bară FOTO Pro TV

image

În finalul emisiunii, Călin Marius, un tânăr sondor din Ploieşti, a reuşit să o impresioneze pe Mihaela Rădulescu cu vocea sa într-atât încât vedeta a apăsat butonul auriu, iar concurentul a fost trimis direct în semifinala competiţiei. Venit îmbrăcat parcă pentru un număr de dans, Călin a surprins cu vocea sa puternică în momentul în care a cântat melodia „Time to Say Goodbaye“ a celebrului Andrea Bocelli. „M-am dus cu gândul la un număr de striptease. Am fost convinsă că asta va face. Când a început să cânte orperă am ştiut că omul ăsta merită. Sunt foarte fericită că l-am dus în semifinale“, a mărturisit Mihaela.

Călin Marius a uimit cu talentul său ascuns FOTO Pro TV

image

Printre alţii, Ciobanu Sebastian, de profesie concurent la „Românii au talent“, a revenit pentru a patra oară în show şi a primit „un premiu de consolidare“: o stea onorifică pentru prezenţă, fără a merge mai departe. Estera şi Rebeca Tchatchova, două surori gemene de culoare, au cântat în limba franceză o piesă cu mesaj cald, lăsându-l pe Smiley complet uluit. 

„Aveţi tehnică, sensibilitate, exact ceea ce caut eu, aveţi un viitor strălucit“, le-a zis Andra. Fetele au mers mai departe cu patru răspunsuri pozitive. Ansamblul Barbunco Romano, un grup de copii romi plini de energie, a ridicat fiecare membru al juriului de la masă după un dans ţigănesc executat ca la carte. Copiii au mers mai departe, primind felicitări din partea publicului. 

„Dans irlandez mai frumos ca al vostru n-am văzut“, a glumit Bebe Cotimanis. Concertino, trupă alcătuită din mai mulţi acordeonişti şi violoncelişti, a adus un val de energie în sală şi a pus din nou Chişinăul pe harta talentelor. „Aveţi nevoie de un stadion, acolo o să ajungeţi“, le-a spus Cotimanis după ce trupa a fost trimisă în etapa viitoare. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite