Cristian Tabără a renunţat la televiziunea publică pentru cea de peste Prut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fost
prezentator şi realizator de emisiuni, Cristian Tabără va lucra la
filiala din Republica Moldova a Publika TV şi va avea rolul de a
comenta şi de a explica diversele subiecte abordate de emisiune
Fost prezentator şi realizator de emisiuni, Cristian Tabără va lucra la filiala din Republica Moldova a Publika TV şi va avea rolul de a comenta şi de a explica diversele subiecte abordate de emisiune

Cristian Tabără, fost reporter la Ştirile Pro TV şi până de curând şef al Departamentului de Film de la TVR, a părăsit televiziune publică pentru un post de moderator în Republica Moldova, arată site-ul infotag.md, în cadrul unui interviu publicat recent.

Fost prezentator şi realizator de emisiuni, Cristian Tabără va lucra la postul de televiziune din Republica Moldova Publika TV. Tabără va fi invitat permanent al principalului talk-show, „Fabrika“, şi va avea rolul de a comenta şi de a explica diversele subiecte abordate de emisiune, alături de prezentatoarea Rita Ursalovschi.

„Cu ochi de observator obiectiv, Cristian Tabără va explica evenimentele şi va interpreta reacţiile şi comentariile apărute peste zi, dar şi pe cele expuse în cadrul emisiunii. «Fabrika» va fi inedită graţie acestei combinaţii, care vine să aducă dinamică şi să ofere greutate emisiunii. Nu se va vorbi pe ocolite, se vor pune întrebări incomode şi se vor face analize pertinente“, a declarat coprezentatoarea Rita Ursalovschi pentru infotag.md.

În acelaşi ton, Cristi Tabără a mărturisit că doreşte să ofere telespectatorilor moldoveni „o combinaţie dinamică şi obiectivă de interviu incisiv şi de jurnalism de opinie“ în condiţiile sezonului electoral ce stă să înceapă.

„Anul electoral e încărcat, iar la «Fabrika» nu ne va scăpa nimic. Misiunea principală va fi să urmărim cu atenţie totul, să înţelegem cum derulează lucrurile, să descifrăm mesajele, să citim printre rânduri şi să prezentăm faptele din perspectiva interesului public. Noi sperăm să fim principala sursă de analiză şi informaţie credibilă pentru publicul din Moldova pe parcursul unui an în care manipulările, dezinformările şi alte forme de aruncare în confuzie a electoratului vor fi nenumărate“, mai spun cei doi prezentatori.

În 2010, cunoscutul moderator de emisiuni a fost acuzat de fiica uneia dintre fostele sale iubite că ar fi încercat să o agreseze. Inţial, fata a depus o plângere la Poliţie, ca mai apoi ancheta să fie preluată de Parchet. Chiar şi aşa, situaţia a fost remediată, în apărarea fostului corespondent al Ştirilor Pro TV sărind însuşi fosta lui soţie.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite