Cristi Brancu o susține pe Teo Trandafir după ce aceasta nu mai are emisiune la Kanal D: „Un om de valoarea ei trebuie să fie la TV”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Teo Trandafir, prezentatoarea care i-a fost rivală pe micul ecran, a rămas fără emisiune la Kanal D, Cristi Brancu, rivalul acesteia de la Prima TV (de pe același tronson orar) a ieșit cu o serie de declarații în susținerea acesteia, într-un interviu acordat Fanatik.

Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

Teo este un om cu un foarte mare potențial. Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul”.

Prezentatoarea nu mai are emisiune la Kanal D, din această toamnă. Ea a declarat că a luat o pauză și că nu știe când va reveni. În prezent, Teo Trandafir mai are doar un contract la radio. Totodată, Cristi Brancu apare la Prima TV, cu emisiunea lui mondenă, „Exclusiv VIP”.

Cristi Brancu mai spunea că prezentatoarea își merită locul în televiziune. „Eu o admir pe Teo pentru tot ce a făcut. Acuma, cred că ea este în continuare arondată acolo. Altfel, mi-ar face mare plăcere să ne mai întâlnim și să facem emisiuni împreună. În momentul în care eu am apărut la Prima și am fost, cumva, pe același tronson orar era imposibil și din punctul postului Kanal D și al Primei TV să continuăm”, a zis el. „Eu o iubesc în continuare pe Teo. Sunt convins că un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV. Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul, Teo este un om cu un foarte mare potențial. E de o calitate extraordinară, deci trebuie să fie acolo!”.

În prezent, Teo Trandafir și Cristi Brancu se înțeleg bine, însă relația lor nu a fost întotdeauna una bună. Cu ani în urmă, Teo Trandafir a fost deranjată după ce în Revista VIP se scrisese ceva nepotrivit despre ea. „Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a declarat Cristi Brancu pentru Fanatik.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite