Copiii fac legea la „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt puşti pasionaţi de gătit intră în bucătăria „MasterChef“ pentru a le demonstra celor 22 de concurenţi că iscusinţa culinară nu ţine cont de vârstă, marţi, de la 20.30. Participanţii din acest sezon vor fi nevoiţi să reproducă farfuriile micuţilor.

A treia seară de Paşte, la Pro TV, copiii gătesc meniuri complexe de faţă cu chefii şi cu participanţii care au primit deja şorţurile noului sezon. „Aştia nici măcăr copii nu sunt, sunt «alien». Bravo!“, spune chef Scărlătescu, plăcut surprins de priceperea micuţilor.
 

„Mi-a plăcut atitudinea lor, vorbeau frumos despre mâncare, cu elemente profesionale în vocabularul lor. Farfuriile pe care le-au gătit copiii mi s-au părut senzaţionale“, apreciază şi Florin Dumitrescu, impresionat. 

„La vârsta lor, să faci un preparat cap-coada, să-l mai şi aranjezi frumos în farfurie… E bine, în bucătărie. Viitorul îl avem asigurat“, continuă chef Bontea.

image

Concurenţii sunt nevoiţi să refacă meniurile preparate de copii, fără să asiste la momentul pregătirii şi să le ceară sfaturi, cu excepţia lui Alexandru care are un avantaj fiindcă a câştigat proba din ediţia precedentă.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite