Concurenţi „MasterChef“, „făcuţi“ la grătar:  „Cineva de la tehnic să ne aprindă focul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banala roşie le-a dat bătăi de cap concurenţilo la testul sub presiune FOTO Facebook/Pro TV
Banala roşie le-a dat bătăi de cap concurenţilo la testul sub presiune FOTO Facebook/Pro TV

Grătarul s-a dovedit proba de foc din această ediţie a „Masterchef“, iar dacă unii concurenţi au ars ingredientele, alţii nici măcar nu au ştiut să aprindă focul. La testul sub presiune, banala roşie a fost, de fapt, foarte complicat de gătit.

Ca de obicei, lucrurile simple se dovedesc a fi cele mai complicate, iar banalul grătar le-a dat multe bătăi de cap concurenţilor „Masterchef“. Şi a întărit convingerea că, măcar la acest lucru, bărbaţii se pricep mai bine. 

„Am tot aşteptat să vină cineva de la tehnic să ne apriddă focul“, s-a plâns una dintre concurente, Adina Laufer, o starletă mai cunoscută drept fosta soţie a lui Jorge.

Preparatele nu au fost gătite cum trebuie, concurenţii nu au fost creativi, astfel că cei trei chefi au avut mai mult critici decât laude. „Mai mult de jumătate dintre voi ne-au dezamăgit“, le-a spus Patrizia. „Am luat în considerare şi ce aţi făcut la probele anterioare, atunci când am jurizat“, a completat chef FOA.

Dintre ce cei 45 de concurenţi calificaţi în această etapă, au rămas doar 36 în urma probei grătarului. 

gratar masterchef foto facebook/pro tv

Câteva dintre preparatele la grătar ale concurenţilor FOTO Facebook/Pro TV

Cei trei membri ai juriului au format apoi echipe pe care le-au supus unui alt test. După ce şi-au ales şefii, echipele au primit aceleaşi ingrediente, din care au avut de gătit un singur preparat, în pofida faptului că au avut o combinaţie inedită de peşte, carne, brânzeturi, frucute, legume. O oră le-a fost acordată concurenţilor pentru această probă.

masterchef concurenti foto facebook/pro tv

Deşi nu au căzut de acord de la început asupra preparatelor, concurenţii au trecut la treabă FOTO Facebook/Pro TV

Două echipe au mizat pe un preparat clasic, surf & turf (combinaţie de friptură de vită cu creveţi - n.r.), dar au încercat să substituie creveţii cu peşte, lucru care a enervat-o foarte tare pe chef Patrizia. „Foarte bine, mare fantezie aveţi. Voi aţi înnebunit de tot?“, i-a certat aceasta. Ca şi la celalalte ediţii, Patrizia a fost şi ea „faultată“, pe pagina de Facebook a competiţiei, pentru faptul că vorbeşte prost limba română. 

Alte eliminări au urmat după această probă, iar altor concurenţi, aflaţi la un pas de excluderea din concurs, li s-a mai oferit, totuşi, o şansă, la testul sub presiune. Vedeta acestei probe a fost un ingredient simplu: roşia. „Dacă roşia nu iese în evidenţă în farfuriile voastre, ne despărţim“, a spus Adrian Hădean. 

De la banala supă de roşii, la roşii prăjite, concurenţii au luptat pentru a rămâne în competiţia „Masterchef“. Şase concurenţi au fost eliminaţi în urma testului sub presiune, dar numele lor vor fi anunţate abia în ediţia de lunea viitoare, la Pro TV. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite