Concertul lui Ştefan Bănică jr, „Alerg printre stele“, la Pro Tv, în seara de Ajun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara Ajunului va avea un aer aparte la Pro TV. Pe 24 decembrie, de la ora 23:30, telespectatorii Pro TV vor primi în dar concertul extraordinar de Crăciun, „Alerg printre stele“, susţinut de Ştefan Bănică jr la Sala Palatului.

Timp de o oră şi jumătate, românii vor putea resimţi atmosfera incendiară a celui mai aşteptat concert al anului. De 12 ani, artistul respectă tradiţia concertelor extraordinare de Crăciun, de la Sala Palatului, o performanţă unică a unui artist român.

Cu mii de concerte în întreaga ţară, peste 240.000 de spectatori doar la show-urile sale de Crăciun, 48 de concerte „sold out“ la Sala Palatului, prezentatorul emisiunii „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, este unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi cântăreţi din România.

De peste un deceniu, concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică Jr reprezintă un mod tradiţional de a intra în atmosfera de poveste a sărbătorii şi un eveniment-reper al lunii decembrie. „Pentru mine, cântecele de Crăciun înseamnă emoţie şi legătură cu ce e mai curat în suflet. Vă doresc să fiţi sănătoşi şi să petreceţi Crăciunul alături de cei dragi, cu bucurie şi muzică în suflet“, a declarat Ştefan Bănică jr în prag de sărbători.

image

Ştefan Bănică jr FOTO Pro TV

Pentru spectacolele de Crăciun marca „Alerg printre stele“, cântăreţul a pregătit momente inedite, cu invitaţi-surpriză, o nouă abordare modernă şi spectaculoasă de scenografie şi proiecţie video, o desfăşurare impresionantă de forţe, muzicieni de excepţie, decoruri impresionante, lumini, grafică, şi dansatori, toate, parte a celui mai aşteptat eveniment muzical al lunii decembrie.

image

Ştefan Bănică jr şi Sore FOTO Pro TV

Concertul de Crăciun „Alerg printre stele“ va fi difuzat în seara de ajun, de la ora 23:30, la Pro Tv.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite