Cine sunt cele patru vedete din cea de-a doua ediţie a show-ului „Poftiţi la Nea Marin“: „A fost memorabil“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După încheierea primei ediţii a emisiunii „Poftiţi la Nea Marin“ câştigată de Nicoleta Luciu (37 de ani), alte patru vedete se alătură show-ului de la Antena 1.

Cătălin Moroşanu (34 de ani), fratele său Claudiu (32 de ani), Gina Pistol (36 de ani) şi Margherita de la Clejani (26 de ani) sunt cele patru vedete din echipa lui Nea Mărin în a doua ediţie a reality show-ului de la Antena 1. 

Emisiunea va fi difuzată luni şi marţi (16 şi 17 iulie), de la ora 20.00, la Antena 1.

Pentru că în noul sezon al show-ului Nea Mărin este pentru prima dată administratorul unui restaurant, şi vedetele invitate să-l ajute au parte de premiere. 

Cătălin Moroşanu şi Margherita vor fi nevoiţi, printre alte lucruri pe care le vor face, să livreze mâncare la domiciliu, ceea ce le dă mari bătăi de cap, după spusele luptătorului.  

Imagine indisponibilă

Cătălin Moroşanu şi fratele lui, Claudiu Moroşanu FOTO Antena 1

„Dimineaţa, Nea Mărin ne dădea trezirea aşa cum ştim cu toţii. Din toate lucrurile pe care le-am făcut acum, dar şi în alte sezoane, cel mai greu mi s-a părut serviciul de delivery. Livrare de mâncare la domiciliu, pe asta chiar nu o mai făcusem niciodată. Eu şi Margherita ne-am ocupat. A fost memorabil. Cât am lăsat-o pe Margherita la volan, a reuşit să blocheze cea mai aglomerată intersecţie din Mangalia“, mărturiseşte Cătălin Moroşanu.

margherita de la clejani foto antena 1

Cătălin Moroşanu, Margherita de la Clejani şi Claudiu Moroşanu FOTO Antena 1

catalin morosanu si claudiu foto antena 1

FOTO Antena 1

Noul sezon al show-ului prezidat de Nea Mărin a debutat duminică, 8 iulie, la Antena 1. 

În prima ediţie a show-ului, cele patru vedete pe care Nea Mărin le-a adus în restaurantul de pe malul mării au fost surorile Iuliana şi Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova şi Vasilică Godja. 

În urma muncilor la care au fost supuse vedetele, Nea Marin a desemnat-o câştigătoare pe Nicoleta Luciu, impresionat de „câtă seriozitate a dat dovadă“.  

Nicoleta Luciu a mărturisit că are deja planuri cu banii câştigaţi la Nea Mărin: „Vreau să le fac o surpriză copiilor şi să-i duc la Disneyland. Cred că vor fi foarte bucuroşi“.

nicoleta luciu foto antena 1

Nicoleta Luciu la „Poftiţi la Nea Marin“ FOTO Antena 1

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite