Ce va face Nicoleta Luciu cu banii câştigaţi la „Poftiţi la Nea Mărin“: „Sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu (37 de ani) este câştigătoarea primei ediţii a show-ului „Poftiţi la Nea Mărin“, de la Antena 1, şi a premiului de 2.000 de euro.

Noul sezon al show-ului prezidat de Nea Mărin a debutat duminică, 8 iulie, la Antena 1. 

În prima ediţie a show-ului, cele patru vedete pe care Nea Mărin le-a adus în restaurantul de pe malul mării au fost surorile Iuliana şi Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova şi Vasilică Godja. 

În urma muncilor la care au fost supuse vedetele, Nea Marin a desemnat-o câştigătoare pe Nicoleta Luciu, impresionat de „câtă seriozitate a dat dovadă“.  

„Dintre toţi, unul a muncit mai mult. Şi eu sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă. A tot cărat comenzile pe scările alea, a făcut drumul de 100 şi ceva de ori, iar eu dacă am spus că dau 2.000 de euro, aceşti bani îi dau Nicoletei Luciu“, a spus Nea Mărin.

nicoleta luciu foto antena 1

Nicoleta Luciu la „Poftiţi la Nea Marin“ FOTO Antena 1

Nicoleta Luciu a mărturisit că are deja planuri cu banii câştigaţi la Nea Mărin: „Vreau să le fac o surpriză copiilor şi să-i duc la Disneyland. Cred că vor fi foarte bucuroşi“.

Ea le-a mulţumit colegilor de echipă şi a recunoscut că, deşi ştia cât de mult a muncit şi îşi dorea premiul, a avut emoţii la final.

„Eu ştiam că am muncit foarte mult, dar, pe de altă parte, nu prea ştiam ce au făcut ceilalţi, nu ştiam foarte bine ce i-a pus Nea Mărin să facă“, mai spune Nicoleta.

„Are patru copii, cred şi eu că are antrenament şi că a muncit cel mai mult. Bravo ei!“, a felicitat-o Jean de la Craiova.

nicoleta luciu foto antena 1

FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite