Cine sunt cei doi finalişti „Exatlon“. Câştigătorul va fi desemnat în direct, în această seară FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finala Exatlon va fi transmisă în direct, de la ora 19.45 FOTO Kanal D
Finala Exatlon va fi transmisă în direct, de la ora 19.45 FOTO Kanal D

Câştigătorul competiţiei de la Kanal D, care pleacă din Republica Dominicană cu premiul de 100.000 de euro, se va alege, în direct, miercuri, 23 mai.

După patru luni de lupte intense, competiţia Exatlon de la Kanal D se apropie de sfârşit. 

Câştigătorul va primi un cec în valoare de 100.000 de euro, iar finala va avea loc în această seară, 23 mai, în direct din Republica Dominicană, de la ora 19.45. 

Câştigătorul primului sezon al show-ului va fi decis prin votul telespectatorilor, regulă care a nemulţumit anumiţi fani ai emisiunii, care sunt de părere că ar trebui să fie învingător cel care câştigă probele fizice şi dovedeşte că este cel mai puternic. 

În cadrul semifinalelor de marţi seară, 22 mai, jocurile au fost decisive pentru nu unul, ci doi concurenţi care şi-au luat adio de la competiţie. Luptele s-au dat între Vladimir Drăghia, singurul care a mai rămas din echipa Faimoşilor, şi trei Războinici: Ştefan Floroaica, Ionuţ Sugacevschi şi Alex Nedelcu. 

În urma unor probe solicitante, cel care a părăsit primul competiţia a fost Alex Nedelcu, după ce a pierdut lupta contra lui Ionuţ, unul dintre favoriţii publicului pentru câştigarea marelui premiu. Acesta din urmă a devenit, astfel, primul finalist „Exatlon“.

Ionuţ Liviu, inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenti care formează Echipa Războinicilor, a fost surpriza de la Exatlon, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimosilor prin agilitate. Mereu în mişcare, gata să sară un obstacol, Ionuţ s-a apucat de sporturi de contact încă din şcoala generală. A început cu boxul şi străbătea conştiincios oraşul să meargă la fiecare antrenament, potrivit apropiaţilor concurentului. 

ionut liviu exatlon

Ionuţ Liviu FOTO Kanal D

Jocurile au fost împărţite în două serii de semifinale, iar cel de-al doilea meci decisiv s-a dat între Vladimir şi Ştefan. Al doilea concurent eliminat a fost Ştefan, care a pierdut în faţa lui Vladimir, căzând de două ori, notează Click.ro. 

În semifinale nu a mai contat votul celor de acasă şi nu s-a mai ţinut nici evidenţa echipelor, fiecare concurent jucând pe cont propriu. 

Foştii concurenţi „Exatlon“ vor intra şi ei în direct, cu Republica Dominicană, din studiourile Kanal D

În platourile Kanal D se vor afla, în timpul emisiei, concurenţii care au revenit în ţară, după eliminările succesive de până acum. Aceştia vor intra în direct cu foştii lor coechipieri aflaţi în Republica  Dominicană, vor depăna amintiri şi vor răspunde şi ei întrebărilor adresate de Cosmin Cernat, ca şi cum ar fi în Arena „Exatlon“.

În cadrul emisiei de miercuri, care va ţine trei ore, votul publicului va juca din nou un rol decisiv. Probele din această seară se anunţă extrem de complicate, fiind cele care îl vor duce pe unul dintre cei doi participanţi direct către marele premiu şi către titlul care îl însoţeşte. 

De-a lungul celor patru luni petrecute în Republica Dominicană, concurenţii au trecut prin încercări importante, arătându-se publicului fără ascunzişuri, fie că a fost vorba de slăbiciuni, greşeli inerente sau momente când au dat dovadă de echilibru, înţelepciune. 

exatlon foto kanal D

FOTO Kanal D

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri