Vladimir Drăghia, ultimul „faimos“ rămas la Exatlon: ce a declarat Cătălin Cazacu după eliminare FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Drăghia este singurul faimos care a rezistat în competiţie FOTO Kanal D
Vladimir Drăghia este singurul faimos care a rezistat în competiţie FOTO Kanal D

Mai sunt câteva zile până la finala „Exatlon“. Câştigătorul competiţiei de la Kanal D, care pleacă din Republica Dominicană cu premiul de 100.000 de euro, se va alege, în direct, miercuri, 23 mai. Echipa Faimoşilor a rămas în picioare cu un singur concurent – Vladimir Drăghia, în timp ce Războinicii au reuşit să rămână în număr de patru.

După patru luni de lupte intense, competiţia Exatlon se apropie de sfârşit. În ediţia de duminică, „Faimoşii“ au pierdut jocul în faţa adversarilor cu un scor de 10-3 şi au fost nevoiţi să mai trimită un om acasă. Astfel, lupta s-a dat între Vladimir Drăghia şi motociclistul Cătălin Cazacu, ultimii doi concurenţi din rândul echipei vedetelor.

Vladimir Drăghia şi Cătălin Cazacu, după ce au pierdut meciul cu Războinicii

Vladimir Drăghia a mărturisit că fost supărat fiindcă a pierdut, însă nu ştie sigur dacă a fost extenuarea cauza pierderii lor. El a mărturisit că s-a simţit bine pe traseul meciului.

„Sunt la fel de liniştit. Sunt un pic ofticat, am avut o săptămână bună pe care am câştigat-o, dar, când a venit vorba de jocurile importante, luăm bătaie ca fraierii. Mi se pare că diferenţa e cam mare faţă de cum am văzut eu jocul. Se simte şi oboseala, dar nu pot să dau vina pe ea. Eu m-am simţit bine pe traseu. Nu cred că din cauza oboselii am pierdut. Îmi place să resimt oboseală. Până la urmă asta este!“, a declarat Vladimir Drăghia.

exatlon foto kanal d

De cealaltă parte, Cătălin s-a simţit cu adevărat extenuat şi nu a făcut faţă probei, lucru care l-a deranjat deoarece nu voia să-l supere pe Vladimir.

„Nu merităm să plecam aşa, din meciul ăsta. Dar... Nu pot să îmi dau seama dacă se întâmplă ceva cu noi în ultimul timp. Nu am reuşit să ne adunăm. Ba că am fost puţini sau mai mulţi nu e normal să pierzi atât de multe meciuri la rând. Ei sunt în formula asta de atâta timp, iar noi nu am reuşit să facem nimic. Nu m-am simţit deloc bine azi, mă simţeam ca la primul traseu, părea că mă lovesc de toate obstacolele. M-am enervat, nu am reuşit să mă regăsesc. Mă bucur că am ajuns până aici, mă gândesc ce să zic ca să îl enervez pe Vladimir. Voiam să profit de aceste momente să îl enervez pentru că unul dintre noi va pleca acasă“, a mărturisit Cătălin Cazacu înainte de eliminare.

exatlon foto kanal d

Cătălin Cazacu, declaraţii după eliminare

Catalin Cazacu a fost eliminat aseară, în urma votului publicului. Motociclistul parcă şi-a presimţit dar şi dorit plecarea din marea competiţie şi mărturiseşte că este recunoscător pentru experienţa trăită aici, la Exatlon, timp de patru luni. 

„E prima Arena la care am venit împăcat şi am simţit că este un moment bun. (…) În ultimele patru luni am avut nişte superstiţii, dar astăzi le-am încălcat pe toate, din dorinţa de a ieşi. Şi, simplul motiv pentru care mi-am dorit să ies este că, în «distibuţia asta» (face referire la faptul că au rămas doar el şi Vladimir Drăghia în concurs, din partea echipei Faimoşilor – n.r.), Vladimir merită să meargă mai departe. Astăzi, mi-am dat seama că, pentru mine, asta-i linia de finish! Nu-mi este ruşine că plec, şi mă simt atât de uşurat! Am tot respectul pentru cei care m-au votat şi mă bucur că m-au salvat de atâtea ori. Sunt mulţumit de cei care rămân la Exatlon de acum încolo!“, a declarat, vizibil emoţionat, Cătălin Cazacu, înainte de a-şi lua rămas bun de la colegii de competiţie.

exatlon foto kanal d

Exatlon, pe ultima sută de metri

În următoarea etapă a concursului se va concura individual. Fiecare concurent va juca împotriva celuilalt. Vor fi meciuri mixte, iar din cei cinci atleţi rămaşi în competiţie vor rămâne, după jocul din această seară, patru.

La ceremonia de deschidere de mâine seară, Cosmin Cernat ne va oferi detalii despre cum se va desfăşura semifinala în care vor juca cei patru rămaşi la Exatlon. 

Nu rataţi semifinala, mâine seară, şi MAREA finală, miercuri, 23 mai, de la ora 19.45, în direct, din Republica Dominicană. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri