Cine este marele câştigător „Survivor România“ şi al premiului de 250.000 de lei: „M-am luptat ca o leoaică pentru copilul meu“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Survivor România FOTO Kanal D
Survivor România FOTO Kanal D

Cântăreaţa Elena Ionescu, în vârstă de 32 de ani, este câştigătoarea „Survivor România“, în urma voturilor telespectatorilor. Ea a plecat acasă cu marele premiu de 250.000 de lei.

După o ultima ediţie încărcată de emoţii, susţinută de voturile celor de acasă, Elena Ionescu a devenit câştigătoarea „Survivor România“ şi a intrat în posesia premiul de 250.000 de lei, în ediţia difuzată sâmbătă seara de Kanal D. 

„Mă plec în faţa publicului care m-a susţinut. (…) Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu“, a declarat Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie, ţinând trofeul strâns în braţe.

„Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băieţelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an şi 4 luni. Vreau să îi ofer un trăi mai bun, un cămin şi sper din tot sufletul să câştig pentru că asta este cea mai mare realizare pe care aş putea să o fac pentru el în momentul de faţă“, mărturisea Elena înainte de finala show-ului de la Kanal D. 

Chiar dacă a avut certuri cu colegii săi încă de la început, cei de acasă au susţinut-o până în ultima clipă, dovadă că, la fiecare propunere de eliminare, artista era salvată de voturile publicului. Acelaşi public i-a adus şi marele trofeu.

elena ionescu foto kanal d

FOTO Kanal D

Marea finală a fost una încărcată de emoţie şi de tensiune; după difuzarea  imaginilor din Consiliu, filmate în Republica Domincana, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalişti, Lola, Emanuel, Iancu şi Elena, în direct, chiar în studiourile Kanal D, într-un platou amenajat special pentru marea finală, o replică a Consiliului din Dominicană.

S-au derulat momente intense în ultima ediţie „Survivor România“, s-au depănat amintiri, iar concurenţii şi-au explicat cele mai intime şi emoţionate trăiri. Telespectatorii au avut ocazia să vadă şi imagini în exclusivitate din spatele camerelor de filmat.

elena ionescu foto kanal d

FOTO Kanal D

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite