Cine este „îngerul lui Florin Călinescu“, studenta care l-a făcut să apese Golden Buzz-ul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Machidon FOTO Pro TV
Daniela Machidon FOTO Pro TV

O tânără studentă din Chişinău, în vârstă de 18 ani, l-a făcut pe Florin Călinescu să apese butonul auriu în cea de-a opta ediţie a sezonului nouă „Românii au talent“. Tânăra l-a cucerit cu vocea ei spectaculoasă.

Vineri seară, 29 martie, în ediţia a opta a sezonului 9 „Românii au talent“, Florin Călinescu a apăsat cel de-al patrulea Golden Buzz, impresionat de talentul studentei Daniela Machidon.

Originară din Chişinău, Daniela Machidon are 18 ani şi este studentă, în primul an, la Medicină. Cu toate acestea, marea ei pasiune este muzica. 

„Am venit la Medicină, dar sunt conştientă că la o anumită etapă a vieţii mele nu o să pot combina medicina atât de bine cu muzica, pentru că medicina necesită dăruire deplină în ceea ce faci. Şi tot mă macină gândul să nu îmi pară rău vreodată că am ales aşa ceva, pentru că de fapt sufletul meu stă în altă parte“, mărturiseşte tânăra.

De mică voia să facă ceva legat de artă, aşa că părinţii au ales muzica şi, prin urmare, Daniela face canto clasic de la vârsta de 10 ani. Până acum, Daniela a participat la diferite concursuri naţionale şi internaţionale, iar recent a câştigat 35.000 de lei la un concurs de karaoke. Aceasta este pasionată şi de actorie şi, în timpul liceului, a făcut patru ani de teatru.

„Mi-aş fi dorit să mă văd cântând toată viaţa. Ăsta e unul din visurile mele aşa adânc ascunse undeva, dar nu ştiu, aştept ceva în viaţa mea care să îmi spună: coboară cu picioarele pe pământ şi fă, te rog frumos, muzică“, spune ea.

Părinţii nu voiau neapărat ca ea să facă Medicină, pentru că ştiu cât este de greu, dar acum s-au mai acomodat cu ideea. Ambii părinţi lucrează în sistemul medical – tatăl este chirurg mamolog, mama este asistent medical. Daniela şi-ar dori să se specializeze pe chirurgia estetică şi plastică sau să fie chirurg mamolog, la fel ca tatăl ei. 

Daniela îşi doreşte să se mute cu facultatea în Olanda, acolo unde studiază iubitul ei, şi el din Republica Moldova. Cei doi sunt împreună de trei ani şi jumătate. 

După momentul ei, Andi Moisescu a declarat: „Pansament gastric ai fost. Ceea ce vedeţi este doar unul dintre îngerii lui Florin Călinescu“.  

„Aveţi material didactic la facultate? Vrei să lucrezi pe un cadavru? Donez corpul ştiinţei, să studiaţi pe mine. Doar tu! Ca chirurg, nu trebuie să-ţi facă plăcere, trebuie să mă tai: pe rinichi, pe inimă, pe creier - deschis - fără anestezie. Dar, eu semnez chiar acum, să ştii că îmi donez corpul ştiinţei“, a spus Florin Călinescu înainte de a apăsa butonul auriu, trimiţând-o, astfel, pe Daniela Machidon direct în semifinala „Românii au talent“.

   

„A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat nişte energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia“, a spus Andi la finalul reprezentaţiei pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite