Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul: care este momentul care l-a impresionat  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Machidon a primit Golden Buzz FOTO Pro TV
Daniela Machidon a primit Golden Buzz FOTO Pro TV

O tânără studentă la Medicină, din Chişinău, în vârstă de 18 ani, l-a făcut pe Florin Călinescu să apese butonul auriu în cea de-a opta ediţie a sezonului nouă „Românii au talent“.

Florin Călinescu a fost uimit de interpretarea tinerei studente la Medicină Daniela Machidon şi a apăsat Golden Buzz-ul.

Florin Călinescu şi-a început comentariul în forţă: „Aveţi material didactic la facultate? Vrei să lucrezi pe un cadavru? Donez corpul ştiinţei, să studiaţi pe mine. Doar tu!  Ca chirurg, nu trebuie să-ţi facă plăcere, trebuie să mă tai: pe rinichi, pe inimă, pe creier - deschis - fără anestezie. Dar, eu semnez chiar acum, să ştii că îmi donez corpul ştiinţei”, a spus Florin Călinescu înainte de a apăsa butonul auriu, trimiţând-o, astfel, pe Daniela Machidon direct în semifinala „Românii au talent“.

După momentul ei, Andi Moisescu a declarat: „Pansament gastric ai fost. Ceea ce vedeţi este doar unul dintre îngerii lui Florin Călinescu“. 

   

„A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat nişte energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia“, a mai spus Andi la finalul reprezentaţiei pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

„A fost un moment cu totul şi cu totul special. Prima dată m-ai neliniştit, pentru că ţi-ai început interpretarea şi am crezut că arăţi spre mine dar, de fapt, sunt sigur că era cineva în spate. După care m-ai liniştit cu vocea ta suavă. Şi nu-mi revin. A fost un moment foarte, foarte bun“, a adăugat şi Mihai Petre. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite