Cine este Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Răduţă s-a prezentat la X
Factor drept „un ospătar care ştie să şi cânte“ FOTO Antena
1
Florin Răduţă s-a prezentat la X Factor drept „un ospătar care ştie să şi cânte“ FOTO Antena 1

Florin Răduţă (21 de ani), originar din Târgovişte, s-a prezentat la X Factor drept „un ospătar care ştie să şi cânte“. Şi-a încercat norocul şi la alte emisiuni de profil şi a demonstrat că talentul poate să ajungă la inimile românilor.

X Factor 2015. Florin Răduţă, participant şi la Vocea României

Florin Răduţă a câştigat sezonul cinci al emisiunii X Factor, de la Antena 1, după ce a ajuns în finală datorită îndrumării primite de la Ştefan Bănică Jr. La duelul final, Florin a participat alături de Xenia Chitoroagă, reuşind să convingă publicul că are factorul X. Pentru asta a primit marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În finala X Factor au mai participat Bravissimo şi B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu, dar acestea au ieşit din concurs după prima parte a galei finale, în urma voturilor publicului.

Florin Răduţă nu este la prima încercare într-un show muzical. Acesta a mai participat la Vocea României, în sezonul trecut, reuşind să întoarcă toate cele patru scaune cu interpretarea piesei „When A Man Loves A Woman“. A ales-o atunci pe Loredana, însă a fost eliminat în galele live. Anterior, tânărul îşi mai încercase norocul tot la Pro TV, de două ori. În prima ediţie, Florin nu a trecut de prima etapă, iar în sezonul al doilea scaunele antrenorilor nu s-au întors.

Tânărul din Târgovişte ajunsese şi la The Voice UK. În Marea Britanie, deşi fusese acceptat la audiţiile pe nevăzute, Florin a trebuit să revină în ţară, după ce mama lui avusese un accident. Crescut de bunica sa, Florin Răduţă a plecat de la 18 ani din ţară din cauza situaţiei financiare nefavorabile a familiei sale. Acolo a muncit ca ospătar şi, chiar dacă nu a făcut studii de specialitate, şi-a dat seama că adevărata sa chemare este muzica.

Reacţia lui Ştefan Bănică după ce l-a auzit cântând pe Florin Răduţă 

„Băi, eşti nebun? Eşti nebun? M-ai făcut KO, sunt la podea. Când ai început să cânţi m-a izbit un tren în cap, aşa ai fost“, spunea, extaziat, Ştefan Bănică, la audiţii. „Am întâlnit şi ascultat mulţi cântăreţi, dar tu ai cea mai bună voce din România“, îi mărturisea şi Horia Brenciu atunci când a venit la X Factor.

X Factor 2015. „Un ospătar care ştie să şi cânte“

„El este un băiat care a venit la noi şi care s-a prezentat drept un ospătar care şi cântă. El este câştigătorul nostru“, a zis şi Dani, după ce l-a felicitat.

„Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat şi lui Ştefan Bănică pentru faptul că m-a ajutat să ajung aici. Cred că toţi cei care au participat la X Factor sunt unii dintre cei mai buni artişti ai României“, a reuşit să spună Florin Răduţă printre lacrimi, după ce a câştigat concursul muzical de la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite