Începe „Românii au talent“. Ce se întâmplă în prima emisiune FOTO

0
Publicat:

Prima ediție din sezonul 13 al show-ului va fi difuzată de la 20.30, la Pro TV. Juriul și prezentatorii au zece butoane aurii pentru cei mai talentați concurenți.

Membrii jurului Românii au talent, la pupitru, în emisiune
Membrii juriului Românii au talent, pregătiți de spectacol total FOTO Pro TV

Concurenții s-au pregătit pentru a oferi un spectacol de neratat, iar prezentatorii și jurații sunt gata pentru sezonul 13 al talent-show-ului.

Încărcați de energie și dorința de a se bucura de talente care mai de care mai spectaculoase, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere „DA“-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să ajungă pe această scenă din bucuria și entuziasmul lor.

 „Românii au talent“: zece butoane aurii

Zece butoane aurii, câte două pentru fiecare membru al juriului și pentru prezentatori, sunt gata să fie apăsate, oferind șansa unei calificări direct în semifinale.

Printre concurenții primei ediții se va numără un puști de 12 ani, din Amara, care mărturisește că visează de la 5 ani să ajungă pe scena „Românii au talent“. Încărcat de emoții puternice, acesta va fi încurajat și sfătuit cum ar putea depăși ceea ce simte, pentru a avea un moment perfect. Ce sfat va primi și dacă va reuși să impresioneze, rămâne de văzut.

Tot diseară, singurul blues man din țară va veni în emisiune. Ce piesă va alege să interpreteze și cum vor reacționa membrii juriului, vom afla în câteva ore.

Se pare că sezonul ăsta am revelația“, spune Bobonete. Din culise, Smiley va rămâne surprins de un număr artistic: „La nivelul ăsta nu am mai văzut“. Show-ul va fi transmis live și pe Voyo.

Marele câştigător al sezonului 12 a fost fenomenalul dansator Darius Mabda, în vârstă de doar 13 ani atunci când a primit marele trofeu și premiul de 120.000 de euro. El a fost, în acelaşi timp şi câştigător şi al premiului de originalitate de la „Românii au talent“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite