„Chefi la cuțite“, declarații în lacrimi la proba eliminatorie. „Nici nu pot să mă uit în ochii lui când o să afle ce-am făcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începe o nouă săptămână cu bătălii aprige în show-ul culinar, iar prima seară are un deznodământ surprinzător. Cele trei echipe intră în cea de-a zecea confruntare culinară.

Echipele se vor confrunta în această seară cu o probă în premieră la „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1
Echipele se vor confrunta în această seară cu o probă în premieră la „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Pe de-o parte, echipa lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea sunt gata să facă totul pentru o victorie, după ce au simțit gustul dulce-amar al egalității din ediția trecută. „Azi e battle-ul cu numărul 10, cu Bontea, care-i și întrece“, a declarat chef Bontea, plin de entuziasm. „Am scăpat data trecută, nu mi-a plecat niciun om acasă. Sper ca azi să mai câștigăm și noi o probă, ca n-am mai câștigat de ceva timp“, a punctat el.

Ai mei sunt OK. Stelică și Costică sunt bine împreună“, a spus chef Dumitrescu, încrezător că schimbarea făcută în ediția precedentă va da roade. Astfel, Florin Dumitrescu a folosit amuleta care i-a permis un schimb de concurenți – aducându-l în echipa sa pe Constantin Onuț, din tabăra lui Chef Bontea, care a primit-o pe Luna Morgaciova..

De cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu intră în luptă apelând la un truc pentru a atrage vibrațiile bune de partea taberei sale – a hotărât să poarte culoarea lui norocoasă, mov, după ce a mai pierdut un om la proba eliminatorie din ediția precedentă.

Echipele se vor confrunta, în această seară, cu o probă în premieră la „Chefi la cuțite“, care le va solicita la maximum atenția și memoria. „Fiți atenți, pentru că veți vedea și auzi o singură dată ceea ce urmează“, i-a avertizat Gina Pistol. „Wow, e prima oară când se întâmplă asta“, a spus chef Dumitrescu. Testul va fi cu atât mai complicat cu cât detaliile care fac diferența vor fi stabilite de trei specialiști. Care va fi proba celui de-al zecelea battle, telespectatorii vor descoperi diseară.

Întregul battle, dar și proba individuală eliminatorie care va urma se vor desfășura pe fondul unei presiuni uriașe, create încă de săptămâna trecută de Gina Pistol, care a anunțat că etapa în care vor ieși din concurs câte doi concurenți este foarte aproape. Cu gândul la această amenințare, emoțiile cresc la bancurile de lucru.

Deznodământul serii îi va lua, însă, pe toți prin surprindere – cu atât mai mult cu cât va veni după niște momente tensionate. „Nici nu pot să mă uit în ochii lui când o să afle ce-am făcut! Doamne ferește, nici nu vreau s-aud, vreau să fug“, au fost declarațiile făcute cu lacrimi în ochi de un concurent, înaintea eliminării. Despre ce este vorba și cine va părăsi concursul telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite“ difuzată de Antena 1, de la 20.30.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite