„Chefi la cuțite“. Scărlătescu și echipa sa: prima victorie. Nu au știut cum să se bucure de ea, după multe înfrângeri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un parcurs foarte slab, Cătălin Scărlătescu și concurenții lui au câștigat primul lor battle din acest sezon.

În ediția de aseară, Gina Pistol a făcut anunțul de care se temeau toți concurenții: competiția se apropie de momentul în care vor fi eliminați câte doi participanți într-o ediție. „Vai de mine, ne vom împuțina rapid“, a comentat Scărlătescu. În cele șapte confruntări culinare desfășurate până ieri, acesta nu a obținut nicio victorie, astfel că aseară a aruncat în luptă o amuletă. Astfel, membrii celorlalte două echipe au fost obligați să lucreze spate în spate, câte doi, pe parcursul probei.

Cătălin Scărlătescu și echipa lui de la Chefi la cuțite FOTO Antena 1
Cătălin Scărlătescu și echipa lui de la Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Cu acest dezavantaj pentru echipele adverse, Cătălin Scărlătescu și echipa lui au câștiat primul lor battle (al optulea din acest sezon). Victoria a venit atât de târziu, încât nici nu au mai știut cum să se bucure de ea.

În echipa ta nu se bucură nimeni“, a remarcat Gina Pistol. „Ne-au bătut cum au vrut ei. În a opta probă ne-am trezit și noi“, a comentat și Cătălin Scărlătescu.

Membrii echipelor conduse de Sorin Bontea și de Florin Dumitrescu au intrat la probele individuale, unde au fost nevoiți să gătească diverse sosuri clasice, mai mult sau mai puțin complicate.

Farfuria lui Florin Borșaru, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu, a obținut cel mai mic punctaj și acesta a fost eliminat din competiție. În ultimul moment, chiar înainte să părăsească platoul, el a fost salvat de Sorin Bontea, care a folosit o amuletă și l-a luat în echipa lui la „Chefi la cuțite“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite